1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583028 inlägg · 6215 ämnen

Tre bjudningar

462031 · » Till forumet


Sv: Tre bjudningar
Frella: Håller med! In med Danielsson på tisdag. Men jag saknar Kapanen.
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Kronblom: Efter Time-Outen iaf, innan dess påminde det mest om nån skräckfilm där alla for omkring med huvudet under armen. Danielsson i mål på tisdag tycker jag, Miikka varit allt annat än bra två senaste. Bättre han är helt enorm mot banjospelarna på torsdag.
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Frella: Jag kan hålla med! Men det är lätt att vara efterklok. Bra inställning ikväll var det dock!
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Kronblom: På väg kanske, men hade han dragit till direkt så hade ingen spelare haft en chans att hinna dit...bättre att chansa.
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Frella: Robban hade en back och en målvakt på väg mot sig, han fintade dom och tyvärr "Z" oxå
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Kronblom: Han hade ju för fan årets öppnaste bur att skjuta in pucken i, ligger man under med 3-1 behöver det inte vara så förbannat snyggt!
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Kronblom: Tycker också att det var en kul match. Spelarna blev ju lite små sur ibland ;)
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Kronblom: Det var en av dom roligare matcherna denna säsong, lite kamp, tjuvnyp, vifta lite mot varandra, lite tjafs. Kul tycker jag, det vittnar om inställning!
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Frella: Att ni gnäller på Robbans bjudning tycker jag är skamligt, hade Zäta varit med på passningen hade det varit en förnedring på FBK's försvar. Ungefär som Påhlsson gjorde förra helgen i SA. Tycker att gnälla på domaren på ett ev. matchstraff är väl att sjunka lite till. Domaren var dålig, det säger jag inget om, men han hade bestämt sig att bjuda Timrå in i matchen det vittnar utv.min. om: TIK6x2 FBK12x2
Hade Timrå inte gjort en så dålig första perra så hade det sett annorlunda ut.
Tycker för övrigt att det var ett fall framåt för våran del. Kul att Modin var lite mer på hugget ikväll.
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Ice Tea: Jag skulle vilja påstå att det var fyra bjudningar, Robbans bjudning var kvällens värsta. Hur kan man vara så dum att passa då man har årets öppnaste mål?

Sen är det bara instämma i Skarins och Knylans ord, sådär man vill att TIK ska agera mot motståndarklackar. Det gör ju också att man hatar FBK ännu mer än vad man gjorde innan matchen.

Luleå är jävligt bra på att grisa, men när FBK är på grishumör är man överlägset grisigast i ES.
Kommentera

Sv: Tre bjudningar
Ice Tea: Instämmer, jag har inte sett nåt annat lag i år i SA, som vart så utstuderat gnälliga, man kan ju undra om det är en del av deras taktik. Synd isåfall för FBK har ju vart ett spelande lag...
Kommentera

Tre bjudningar
Synd att vi måste ge FBK tre mål i handicap. Annars hade vi vunnit denna match.
En otroligt dålig domare missar ett givet matchstraff för slashing på Herr Nordström + en massa annat som är så tydligt spelförstörande.

FBK ska visst försöka skrämma motståndarna med långfjanten Chara, Kåberg, Berglund m fl. Det kommer inte att räcka långt i ett slutspel.
För FBK har inte längre det vägvinnande spelet som förr. Nu utnyttjade man en svag domare genom att bete sig som man gjorde. SVAGT FBK!
Det var ett jävla pratande med domaren i kväll från FBK!! Undrar vad som sades....

Och Kåbergs gest mot klacken efter slutsignalen visar ju bara på hur dåligt en del fjantar får uppträda i Glennerts stolta FBK. Skämmes ta mig fan!! Vem fan tror han att han är egentligen....

Såg förresten Manderville ge bort långfjantens klubba till publiken!!!

Timrås bjudningar i första perioden glömmer vi nu. Vi tar med oss spelet i 3:e i stället och önskar att vi hade en riktig killer powerplay.
Modin måste nog upp en klass eller två för att jag ska bli nöjd.

Vi är på väg upp!!
Timrå laget i mitt hjärta
Kommentera

462031 · »