1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Tycker...

42253 · » Till forumet


Sv: Tycker...
Tack Daniel,du tog orden ur munnen på mig.Därför var jag inte i Stångebro igår(varit där 2ggr)alldrig mer.Åker nästa med glädje till Nyköping om det skulle bli nödvändigt!Usch nej,hemska tanke.Nu tar vi en historisk seger i gavlerinken på lördag.Vi syns
Kommentera

Sv: Tycker...
Fäne=Fåne
Kommentera

Sv: Tycker...
Våga vägra kval !.
Bli en lallande fäne !.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Tycker...
Daniel Kungsör: Dåliga förlorare som försöker att skylla i från sig. Inget annat än det!

Ta detta exempel från Lhc:s gb:

Sen j*ävla dryga Timrå h*elvete j*ävla *****, dem ska fan inte kaxa sig efter matchen när dem vunnit, de ligger för fan sist och spelar som jävla sopor så dem ska inte visa upp sig ett skit, deras gamling kapten som är överviktig är värdelös, kan inte åka. att hålla på sådär är bara att skämma ut sig, att bli skrattad åt när dem ligger sist med 9 poäng till säker mark, då borde de hålla käft, får se om dem blir lika dryga när dem stötet på SSK nästa match, nej då kommer dem nog inte vara lik glada.

Hehehe, nästan lite komiskt....
Lhc har aldrig hört hemma i elitserien. Bäst att de återvänder till avgrunden igen.
Kommentera

Sv: Tycker...
Daniel Kungsör: Ingen engångsföreteelse och tillfällena när man från LHC-leden har gjort bort sig vid sidan om rinken är många och inte endast riktade mot Timråsupporters. Minns en drabbning mot Hammarby som jag såg på Hovet förra året.
Kommentera

Sv: Tycker...
Som yrkesverksam sjuksköterska förstår jag ordinationen. Fråga är bara om behandlingen är tillfyllest. Funderade ett tag på en typ av "social träning" som vi har inom psykiatrin, men insåg snabbt att de inte skulle klara av att tillgodogöra sig den.
Derbyn mot Vita Hästen ?! Kanske kan vara något för dem i alla fal.
Kommentera

Sv: Tycker...
Daniel Kungsör: För mycket nitrogenavgaser från tiden bland dragsterbilarna på Mantorp Park lyder doktorns diagnos. Ordination? Fler derbyn mot Vita hästen hockey.
Kommentera

Sv: Tycker...
Cluben LHC:
Det kanske är så att den otrevliga STASI-stämning som råder i Stångebrohallen smittade av sig.
Jag har besökt många, många ishallar runt om i landet både under div.1-tiden, under allsvenskan, kvalspel och elitserie. Men ingenstans har jag stött på så fullständigt inkompetenta ordningsvakter och funktionärer. Dessa guljackor som istället för hjärna verkar ha en cancersvulst fullproppad med anabola steroider är bland det värsta jag stött på. Vi minns alla flaggpinnebeslaget och flyttandet av klacken och de fula tillmälen vi möttes av under kvalserien 2000. I går visade sig dessa herrar än en gång på styva linan. En 11-åring som står på "fel"sida om grindöppningen klarar de inte av att flytta på utan att vara ovänlig och skrämma honom näst intill till tårar. När jag, en 41-årig nykter trebarnsfar, frågar vad som händer får jag till svar av en guljackka att "passa dig jävligt noga" . Jag frågar då vad jag har gjort. Får då svaret " Du skall passa dig jävligt noga, annars skall jag släpa dig ut härifrån". Jag blir också beskylld av denna guljacka för att bete mig "som ett nazistsvin" (de som känner mig vet att jag sedan sju år tillbaka är förtroendevald på olika kommunala och landstingspolitiska uppdrag för Vänsterpartiet).
Det är tyvärr den här typen av bemötande vi får i Stångebrohallen.
Vore det inte för att jag älskar mitt Timrå IK och lever efter mottot, en TIK-are går aldrig ensam, skulle jag och sannolikt inte någon annan TIK-supporter heller aldrig sätta sin fot mer i den arenan.
Kommentera

Sv: Tycker...
Ni tar sju poäng, det blir sudden mot brynäs.
Kommentera

Sv: Tycker...
Nu har vi Södertälje, Brynäs och Luleå i de tre kommande matcherna. Skulle inte vara fel om vi skulle klara av att ta sex poäng.
Kommentera

Sv: Tycker...
hh:
Men i Timrås fall var det halva laget som höll på.
Kommentera

Sv: Tycker...
cluben LHC:
Din reaktion kanske visar på att du inte varit med så länge, utan att vara elak, så skulle du varit med ifjol då Jarmo myllis ställde sig och hånade vår klack, brydde vi oss????Näää Luleå var glad att få deras då så välbehövliga poäng, Jag tänker på Rydmark samma där,,,,,,spelarna visar att dom är tända på uppgiften att ta sitt lag mot sitt mål,,,,,,,
Kommentera

Sv: Tycker...
cluben lhx det varr bra att spellarna jävlades med err linnköpingssupportrar ni är ju dömma juh
Kommentera

Sv: Tycker...
Men vad fan dom måste ju vissa att dom är glad å det gorde dom i dag på sitt set hehhe=)
Kommentera

Sv: Tycker...
Cluben LHC: Antar att hemmaklacken dessförinnan "tråkade" Timråspelarna, som är brukligt lite överallt, men inte så mycket i Malmö (behövs liksom inte, när vi inte vinner där). Om nu bara er hemmaklack har sett detta, så är inte skadan särskilt stor. Inte ens tv-sporten brydde sig om denna "betydelselösa" match. Kom igen när ni byggt ny hall, då kanske tom flaggpinnar är tillåtna. ;-)
Kommentera

Sv: Tycker...
ja, men isåfall var det dåligt av P.Högardh att göra så, trodde han var sjysst, men då borde man inte ta efter sådant heller.
Kommentera

Sv: Tycker...
jag fattar inte varför det är så livat om detta .. jag minns ifjol då vi hade malmö på besök .. och kim staal åkte mot timråklacken å gjorde gester .. inte faan börja vi grina i Gästboken för det ..

Likadant nu sist modo hemma .. peter högardh tror ja det var .. åkte och gjorde gester mot oss ..

VI GRINAR INTE HAHAHHAHAHA
Kommentera

Sv: Tycker...
Cluben: just det faktum att vi är hopplöst sist gör juh att de naturligtvis blir gladare över en seger....är det så konstigt???
Så efter varje seger som vi tar framöver kommer du nog att få se liknande glädjescener, var så säker!
Kommentera

Sv: Tycker...
...dem kanske borde visa mer ödmjukhet, att slå LHC är inte världens bedrift och att då visa sig som att man vunnit VM, när man ligger sist, 9p upp till 10:e plats är inte smart.
Kommentera

Sv: Tycker...
Cluben LHC:
Och vad ska vi göra åt detta problem nu då??????? Kanske ska ta ett snack med Molla om att grabbarna inte får peka åt motståndarklacken då...Tror inte nånn av oss här inne kan komma tillrätta med problemet du får nog ringa Molla och klaga...Färdig disskuterat för min del.........
Kommentera

Sv: Tycker...
ja, men det är ju ovanligt att andra lag aldrig gör det, men att Timrå gjorde det hmm.
Kommentera

Sv: Tycker...
Kommer verkligen från rätt håll... som om ni inte ha visat gester och skrikigt åt TIK-spelarna före... dumt sa BILL urdumt sa BULL
Kommentera

Sv: Tycker...
Cluben LHC: Gissning.......ingen rök utan eld.
Kommentera

Tycker...
...det är jävligt fult av Timrå spelarna att visa gester mot publiken efter en vinst, mycket orutinerat och dåligt, speciellt när man ligger sist och har 9 poäng upp till 10:e plats då kanske man ska hålla igen lite.
Kommentera

42253 · »