1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581144 inlägg · 6216 ämnen

Vad vet Mats Wennerholm?

9231 · » Till forumet


Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
HH:
Näe du. Jag har verkligen inte gjort några sånna jämförelser. Däremot var det massor av folk som inte trodde på DeRouville samt att de helt felaktigt, precis som du, tror att han spelade i en liga i Skottland. Han spelade i Super Leage, vilken innehåller lag från hela Storbritannien, tex Nottingham, London Knights, Manchester Storm samt Ayr Scottish Eagles.

Slutligen så skulle jag vilja påstå att det inte alls är större konkurens på målvaktssidan än på backsidan - oavsett nivå(!). Varför skulle det nån skillnad egentligen?
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
DeRouville är okänd för de flesta, därför tror ingen på honom. Självklart är det en bra målvakt Timrå värvat. Varför skulle man värva en kanadensisk målvakt som dörröppnare.
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
Patrick:
Klart som f-n att jag är ute på djup vatten, är väl alla i dagens läge,

Var det inte du som gjorde en gämförelse med Hudson, och tittade i stattistiken från scottska ligan, och sa att sckottska ligan håller inte samma klass som svenska, och att han förmodligen skulle bli anndre målis,,,

Nu gör du en sådan interligen gämförelse igen, lite mer konkurans på målvaktsidan än bå back sidan i ett landslag,,,,och detsamma gäller övriga eropeiska klubbar
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
Fredag eftermiddag ochantalet inloggade växer stadigt.

Hittade en bild på Freddans mask att titta på för den som väntar på fredagsfikat.
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
HH:
Nu är du ute på riktigt, riktigt djupt vatten. Jag har ALDRIG skrivit ner Philippe DeRouville. Tvärtom så skrev jag i gästboken (innan han skrev på för Timrå) att det rör sig om en målvakt som stått i AHL och IHL och att han statistiskt sett är i klass med Tim Thomas samt att han förmodligen är minst lika bra som Freddan. Hur du kan få det till en nedskrivning har jag väldigt svårt att förstå.

Och angående att jämföra en målvakt med en back.. Visst, det är svårt att jämföra eftersom de spelar på olika positioner. Men vi kan väl säga såhär.. Jindrich ligger nog närmare en plats i ett landslag av Sveriges klass än vad DeRouville gör.
Jindrich skulle dessutom kunnat få anbud av de flesta europeiska klubbarna medan DeRouville fick klättra uppåt via Bundesliga och Superleague.
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
Patrick:
Någon skrev för ett tag sedan att man kan omöjligt gämföra en Back med en forward,,,vad säger då att man kan gämföra en Back och Målvakt???

Eller har du svårt att smällta att du kommer få fel i din nerskrivning av Phillippe, då han kom
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
Jag blev också lite brydd när jag läste det där. Jag läste igenom alla lagen och förväntade mig att det skulle stå Robert Jindrich som Timrås bästa nyförvärv, också skriver karln Philippe DeRouville. Undrar just från vem i Timrå han fått höra det? Visst är kanske DeRouville bättre än man hoppats på, men inte ligger han väl ändå på samma nivå som Jindrich? Jag har väldigt svårt att tro det...

Hoppas i alla fall att DeRouville får stå mot HV71 på tisdag och gärna att han håller nollan även då... Hittills har han ju bara släppt in 10 mål på 7 matcher, vilket ger ett snitt på 1,43 insläppta mål/match att jämföra med Freddans 15 inläppta mål på 5 matcher. Rätta mig om jag räknat fel någonstans.
Kommentera

Sv: Vad vet Mats Wennerholm?
Mats är ju ärlig i a f och erkänner att han inte sett han. det är mer än vad man kan säga om andra "experter" i media Svergie.
Kommentera


Vad vet Mats Wennerholm?
AB rankar idag elitserilagens nyförvärv. De bästa nyförvärven lag för lag skriver Mats Wennerholm.

Wennerholm rankar Philippe de Rouville som Timrås bästa nyförvärv. Utan att se karln mota en puck. Jag hoppas att han får rätt då en bra målvakt kan göra skillnaden mellan slutspel och kvalserien (AIK ifjol). Att de Rouville är lagets intressantaste nyförvärv är väl helt klart men är inte Jindrich så här på papperet ett bättre nyförvärv?
Kommentera

9231 · »