1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Välkommen Hockeypolitik

825396 · » Till forumet


Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Du som har varit på många J18 matcher.
Vad tror du om center Jesper Karlsson?
Det är en spelare som jag har trott ska kunna bli nått.
Han var bl.a. bra under TV pucken och jag kommer ihåg att Wikegård öste beröm över honom.
Han har väl storleken emot sig och har väl inte varit så bra poäng nu efter jul. Men annars har han gjort mycket poäng.

Kan han bli nått?

Nån annan som har sett J18 kan ju också gärna svara.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Helg Ernest: Hur du än försöker linda in dina inlägg så vet vi som har läst den här sidan i några år vad det handlar om: dina personliga antipatier för Nubben och TJ.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Helg Ernest: Det är inte första gången vare sig i idrottshistorien eller i Timrå IK som spelare är inne på sista året på ett kontrakt. Inte riktigt som att jobba på varvet i Uddevalla i väntan på nedläggning.

I amerikansk baseball - denna fantastiska sport - ökar statistiskt sett produktionen från spelare som gör sitt sista år innan de blir free agents.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Hahl Bundy: Väldigt konstigt då eftersom dom presenterar att Sanny skrivet på för nästa säsong. 07-08
Är det bara han dom förhandlat med , då lär dom andra fundera varför dom inte fått nått kontraktsförslag.
¨
Se min tidigare länk eller gå till
www.timraik.nu
den 25/1 släpptest nyheten om Sanny.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: 33 är Erik Stridsberg och han har på sju matcher producerat hela noll poäng. Åslund heter David i förnamn och han bär tröja nr 20. Han har inte heller gjort poäng, men däremot så har han -3... I övrigt så spelade Åslund i dagens bortamatch mot BIF, man torskade med 4-1, medans Stridsberg satt ombytt som tionde forward... Erik Lund huserade i förstakedjan och svarade för en assist, då han tillsammans med Andreas Svedlund spelade fram centern Jesper Karlsson till 2-1 målet.

Jag kan inte annat än hålla med Hamrin om åsikterna...
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Kolla på deras nästa hemma match och tänk på det jag sa bara, att det är jävligt skum coaching när man blir överkord, Grabbarna orkar ju inte 2 femmor mot ett lag som går på 4, Kolla nummer 33 och en kille som heter Åslund i efternamn när dom är på isen om dom får vara det så är det jävligt konstigt att inte dom får spela mer, och det finns väll inga konstiga åsikter?
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: Jag förstår inte riktigt vad du menar men laget vann ju i alla fall grundserien. Nu i Allsvenskan har det väl gått sådär inledningsvis men det är 7 matcher kvar och 4 poäng upp till en kvartsfinalplats.

Men jag antar ju att de coachar för att vinna matcher när de bänkar och går ner på kedjor. Jag har även väldigt svårt att se att de skulle välja spelare efter moderklubb före kvalité.

Det är väl ingen som tjänar något på det?

Det är överlag många konstiga åsikter i den här tråden.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Per HApps: Snackade med en kompis igår som inte sett matchen som frågade mig hur matchen var, som Bulla hade ringt till min kompis alltså, Det blev nägra biror igår efter som Brown och grabbarna skulle ut och äta på Olearys tror jag dom skulle, men inte jag, jag och min vän gick på (DP)
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Dessutom för någon match sedan í J18 så vet jag inte vad dom höll på med, Erik Lund som är en ganska duktig forward spelade på backen, 2 backar satt avbytta och en Kille nummer 33 tror jag han har som föresten är en jäkligt duktig kille och gör mycket poäng min inte får spela ett skit, Så när det inte gick bra för Erik den matchen så satte dom upp han bänkade nummer 33 och satt in en av backarna som var avbytare, så kan man ju fan inte bete sig, Det ska ju för sjutton vara proffisionela matcher vi pratar om, Inte björnligan old-school 2 femmor per match, Kolla bara på hur det går för oss i serien, helt otroligt att ingen ser detta.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Jag tycker det känns som om klubben fösöker förmycket med att ta fram spelare ur det egna ledet, Spelare från Sundsvall och Njurunda till exemepel har inte mycket speltid just nu trots att det finns flera bra killar därifrån, Känns alldeles för ansträngt och tydligt att vi vill ha fram nån som har spelat med timrå hela livet.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Helg Ernest: Ursäkta men hur ofta har Nubben gått ut o förlängt med dom flesta spelarna i Januari? Att förhandlingar pågår är väl kanon.
Sen så ska ju nyförvärv in så alla kan ju inte bli kvar. Ovissheten har väl varit med i alla år innan trupperna blir färdiga.
Tidigare år så har ju kontraktsförlängningarna inte blivit klar förrän långt fram på vårkanten, det är väl ovisshet om något?

Ditt resonemang köper jag inte.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Hahl Bundy: Varför inte ?
Tränarna får ej förlängt, löneförhandlingarna (Kontraktsförslag) pågår tydligen nu.
Jag har då en känsla av att det är ganska turbulent just nu.
Många har säker fått sämre avtalsförslag, som liga inget alls.

Är det en trygg och stabil situation för dig, när ovissheten kvarstår ?
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Helg Ernest: Jaså, du är kungen av profetior? En spelarflykt från Timrå?
Måste vara fruktansvärt dålig stämning i laget.

Annat lät det i höstas då flera i laget pratade om hur bra allting var i laget o vilket skön stämning som fanns.
KS nästa! Om man ska tro alla domedagsprofeter!
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
TD: Stephen Brown?!? Minsann... Vad gör han nuförtiden?
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Säger bara så här en spelare som är förutsägbar mot en som INTE är förutsägbar vad väljer DU. Föreningen har valt den ena å vem??? LÄTT att räkna ut med facit.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
30: Ja, jag tycker också att det ska jobbas på alla bitar i spelet, även offensiv kreativitet.

Vi är nog överens egentligen.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Du verkar inte förstå, kanske du behöver vara lekman för att göra det så jag lägger ner. Visst intensitet är grejen å hårt jobb med det krävs mer å det är det jag menar att du inte förstår.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
30: Jag ser inte alla matcher med J-lagen men de flesta hemmamatcherna i alla fall.

Jag har svårt att tro att klubben har som målsättning att vi ska ta fram spelare som inte kan producera framåt.

Däremot så krävs det bra spel åt båda håll för att nå någonstans idag, så jobbar ju hela hockeyförbundet. Jag var på JVM runt nyår och var det något som stack ut hos Sveriges spelare och de i de andra lagen också för övrigt så var det just att de hade en imponerande intensitet i sitt spel. Alla jobbade över hela banan och hade högt tempo i allt de gjorde.

Spelare som öst in poäng i junior-serier men som inte jobbar hårt hemåt också får ofta problem i senior-ålder. JVM var för 87:or och tittar vi på tex Rickard Gynge och Mattias Ritola som varit framgångsrika i juniorserier så kom de inte med i turneringen.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Som jag skrev tidigare, så kan en ev. spelar flygt komma.
Nu försöker man snabbt som faan få kontuinitet genom att få Sanny att signa på så att resten också skall tänka till mer än 2 ggr innan tänker tanken på att dra.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Problemet som jag ser det att Timrå inte har dom spelarna som smäller på så mycket, dom far som vantar när dom möter tyngre lag som Skelefeteä och Mora. Nilsson tyckte jag fattades i går, han spelar fysiskt men vi har dom spelare vi har. Kul att gamle timråbekantingen Stewen Brown gästade E on. Det ser onekligen tungt att säkra slutspelplatsen det avörs nog i sista omgången, t o m "Bulla" är tveksam att vi ska gå till slutspel
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Jasså men då kan jag bara säga om speltid för respektive spelstil men det har väl du räknat ut vilka av dom som spelar mest för du ser väl varje match va??? Men jag pratar med spelarna å vet att det är som säger. Säger det igen eftersom du inte förstår att vi måste utbilda spelare att även leverera framåt å inte bara leverera hemåt. DET finns det statistik på in å kolla på din favvo sida så ser du. Dom andra topplagen har flertalet spelare i topp i skytteligor m.m vi har två.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
30:
Det största misstaget är väl att man fortsätter med Lars-Eje som tränare för J20-laget. Vill man egentligen veta hur många lovande junisar som han har tagit död på under sin "karriär" ?
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: Niklas Andersson? Det måste vara några år sedan det, för någon med det namnet här minns inte jag.

30: Vi får fram alldeles för dåligt med spelare i A-laget, det är helt rätt, det är heller inget nytt problem, vi slutade väl få fram elitseriespelare i varje årgång redan på din tid. Kjell Dahlin och Anders Wikberg var väl sist från de gyllene åren som stor plantskola att ta sig till att bli spelare på elitserienivå.

Efter dessa har vi väl Tommy Sjödin, Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Christian Söderström och Mats Hansson typ som fixat spel på den nivå A-laget befinner sig på nu. Av de som kommit från våra egna J-lag alltså.

Varför det är så är väldigt svårt att svara på. Det finns det många spekulationer kring. Men det är ju ett problem som ledningen förmodligen gör sitt bästa för att försöka förbättra men det sker kanske inte över en dag? Utan är väl snarare ett långtidsprojekt.

Det där med spelartyper vet jag väl inte om jag köper, det finns många varierande spelstilar i våra j-lag.

Men det är väl sällan en nackdel att alltid jobba hårt från kortsida till kortsida? Får man det som förklaring på varför man inte får spela så kan det ju vara en bra idé att jobba hårdare och träna mer för att orka mer?
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Sedan kan vi ju undra hur vi sköter vår egen jun verksamhet. Har man inte fått fram fler spelare från egna leden till a-laget som vi ju nu har fakta på då undrar man. Sedan Nubbens uttalanden om att föreningen sattsar på spelare som jobbar från kortsida till kortsida men inte har någon andra kvalifikationer medans dom med dom rätta sidorna ratas. Ja herre gud för mig är det inte ett dugg förvånande som dom själva är att vi inte får fram spelare från jun-laget till a-laget. För det är så nu att det ratas spelare med enlit mig dom rätta kvalifikationerna före dom begränsade spelarna dvs sargraggarna. Bara skitsnck allt annat om den biten.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Jag vet att i J18 så hade dom en jäkligt duktig kille som hette Niklas Andersson, Han stack för att han bänkades trots att han gjorde jäkla massa poäng och slet en jäkla mycket, snackade med han och han sa att han fick inte ens fråga varför han blev bänkad, Låter jävligt fel och oproffisionelt tycker jag, Där kanske inte ledningen ligger bakom så mycket men det låter helt kasst!
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Närå han ljög inte men med dom skador dom haft så spelar dom nog med j18 ett tag framöver, sedan hade dom skador under seriestart så dom hade spelat halvskadad å förlita dig inte så mycket på statistik den ljuger för det mesta tex en som leder skytteligan har minus statistik m.m i sitt bagage så förlita dig inte som du oftast gör på statistiken.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
30: Då ljög han då, för just nu spelar båda två i J18-laget och har så gjort hela säsongen. www.swehockey.se är en bra sida om man vill se var spelare spelar.

Sedan om det varit tack vare skador etc förtäljer inte sidan men att kalla båda två för ordinarie är lite konstigt då de inte fått spela när de varit friska heller i J20. Daniel har väl suttit på bänken som sjunde back några gånger.

diffe: Ja, du vet var jag finns på matcherna. ;)
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
30: Helt Rätt 30!! Tack!!
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH:

Ja då kan jag nog rätta dig Jimmie eftersom jag pratat med Jens Gustafsson före jul som är J20 tränare å ansvarig där. Båda två har varit skadad om jag inte mindes fel så hade en av dom brutit handen tror jag det var å den andre hade opererat höften pga nedsatt funktion i höftleden på höger ben är jag för mig. Då är man inte med så mycket å spelar. Men när dom var skadefri så var båda två ordinarie sa han. Sedan har diffe rätt i sitt inlägg 11.55 om diverse saker.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
diffe: Jag vet att Daniel hade en en plats i tills dom sköt av honom fingrarna han har varit borta men på väg tillbaka. Tommy kan jag inte uttala mig om! Men vi kan ta den här diskutionen utanför detta forum för att vis garbbarna lite respekt!!
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Jag vet inte om jag vill ta den här diskutionen här med dig på HS, men jag ska ta den med dig.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
diffe: Varför i så fall platsar vare sig Daniel eller Tommy i Frölundas J20 just nu?

Varför är de inte ens i närheten av j-landslaget just nu?

Det om något borde väl visa att problemet låg närmare hos dem själva än hos klubben våran.

I från klubben så har annars Sebastian Erixon utvecklats sig till en ordinarie j-landslagsback i samma ålderskull så det går att lyckas här också.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
JimmyH: Platsar inte i j20 du Hur många i den kullen var uttagen i landslag Jimmy?? Daniel var väl med på dem flesta det året och gjorde riktigt bra ifrån sig, Men det är klart att det betyder inte att man duger åt Timrå´s j20, Jag vet att du är väldigt insatt i Hockey Jimmy men nu är du ute och Cycklar och riktigt vingligt dessutom!!!
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: ja något är fel i tik förening, det var inte bara tommy lindholm som lämnade timrå utan även Daniel Back lämnade föreningen pga av Otroligt oproffsigt ledarskap och jag vet vad jag pratar om, om jag kunde och hade makten så skulle nog jag sparka hela skiten från botten till toppen med vissa undantag. Jag är inte förvånad att det går som det går för timrå.
Kommentera

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: Du är ute och cyklar angående Tommy Lindholm, han stack för att han inte platsade i vårt J20-lag, i J18 hade han fått spela mycket här också. I J20 platsar han inte i Frölunda heller, samma gäller Daniel Back.
Kommentera

Välkommen Hockeypolitik
Vafan grabbar öppna ögonen, Ni sitter och säger att något är fel i Timrå? Hela jävla föreningen stinker hockeypolitik just nu vafan, Ta bara en sån grej att vi tappar talanger. Tommy Lindholm stack för att han inte fick spela man kan ju fråga sig varför inte han fick spela? J18 just nu spelar på 2 femmor i nästan varenda match, inte ens elitlag klarar av det och det går just nu jävligt illa för vårat J18, Även när spelare som spelat bättre får dom inte chansen att spela ändå, Inte konstigt på att spelare sticker!

Vad gäller A-Laget så är nånting så horibelt fel så det finns inte på kartan.
Ta allt snack om jonte, snackisar byggs alltid på sanning, Kenta tar upp Junisar som inte få spela klart fan att dom blir på dåligt humör, Och alla vet att dåligt humör smittar av sig, Och alllt jävla snack om att timrås spelare är proffisionella och påverkas inte av att Kenta sticker och att det blev klart mitt i säsongen. För fan dom är ju inte känslokalla robotar, Så jäkla osmidigt av ledningen att gå ut med det nu. För fan hela timrås ledning får fan ta och skärpa till sig om vi ska vara en elitserie klubb framöver, För en sak är jävligt klar, kan man inte bete sig som en elit klubb då kommer man inte vara en heller.
Kommentera

825396 · »