1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #825221

Sv: Välkommen Hockeypolitik
Bettman: Niklas Andersson? Det måste vara några år sedan det, för någon med det namnet här minns inte jag.

30: Vi får fram alldeles för dåligt med spelare i A-laget, det är helt rätt, det är heller inget nytt problem, vi slutade väl få fram elitseriespelare i varje årgång redan på din tid. Kjell Dahlin och Anders Wikberg var väl sist från de gyllene åren som stor plantskola att ta sig till att bli spelare på elitserienivå.

Efter dessa har vi väl Tommy Sjödin, Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Christian Söderström och Mats Hansson typ som fixat spel på den nivå A-laget befinner sig på nu. Av de som kommit från våra egna J-lag alltså.

Varför det är så är väldigt svårt att svara på. Det finns det många spekulationer kring. Men det är ju ett problem som ledningen förmodligen gör sitt bästa för att försöka förbättra men det sker kanske inte över en dag? Utan är väl snarare ett långtidsprojekt.

Det där med spelartyper vet jag väl inte om jag köper, det finns många varierande spelstilar i våra j-lag.

Men det är väl sällan en nackdel att alltid jobba hårt från kortsida till kortsida? Får man det som förklaring på varför man inte får spela så kan det ju vara en bra idé att jobba hårdare och träna mer för att orka mer?
Kommentera