1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

500828 inlägg · 6180 ämnen

Var sak har sin tid

1848387 · » Till forumet


Var sak har sin tid
Först och främst vill jag säga tack till inträde. Helt ny här. Har hört en del vänner som spenderar tid på forumet och jag vill inte vara sämre.

Fundering: är verkligen tiden inne för att Timrå åter ska försöka sig på att ta steget upp i SHL? Jag har varit med ett tag och blir lite osäker på om allt är ordnat för att ge sig på det?!

Timrå har efter en massa tråkigheter, främst ekonomiskt, lyckats vända skutan på rätt köl igen. Skynda långsamt är ledorden som varit absolut nödvändigt i detta sammanhang. Föreningen spenderade helt enkelt för mycket pengar under en period då laget hade etablerat sig i ES (som det hette då) och också visat prov på att man faktiskt var en spekulant på guldet.

Vi vet hur det gick. För att bespara alla...det gick åt helhet, na jävulskt! Föreningen har, tack vare kommunen, rest sig - eller rättare sagt: haft muskler att göra det - och nu ser vi någon form av resultat.

Nu går det bra. Laget är verkligen homogent och visar en mognad som gör att jag tror att det här laget kan gå hur långt som helst. Det är jag övertygad om att fler anser.

MEN: är tiden mogen? Har föreningen rätt individer som styr föreningen? Klarar Timrå IK att ta steget upp redan i år?

Jag sticker ut hakan och säger nej! Låt denna anrika förening får leva vidare. Det är inte så jävla illa att lira i Hockeyns ”näst bästa finrum”. Jag personligen ser hellre en allsvensk match än en SHL-match.
Jag tror att föreningen behöver bygga lite till innan tiden är mogen. Något stort är på gång. Men Rom byggdes inte....ni vet resten.

Jag är rädd för att föreningens framgångar kan skada uppbyggnaden negativt. Låt det här ta tid, som i allt annat långsiktigt.

Kärleken till det här föreningen är exakt lika stor nu när dem spelar i HS som om de lirade i SHL. Eller hur?!
+2
Kommentera

1848387 · »