1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582581 inlägg · 6215 ämnen

Varför?

19437 · » Till forumet


Sv: Varför?
Man ska kanske inte lägga sig i Peo:s coachning eftersom han har lyckats ta Tik till ES. Det är styrka bara det. I bland känns det dock som att man vill lägga sig i och bestämma lite. Detta med spelet i numerärt överläge kan ju diskuteras, likaså möjligheten att ta en time- out och möjligheterna att byta back och kedjepar.
Detta är ngt som Peo inte gillar känns det som.
Men man ska nog inte lägga sig i, med tanke på det framgångsrika arbete Peo åstadkommit.

Men det känns bättre idag än det gjort den senaste tiden. Ladan igår visade prov på engagemang. till och med sitt gjorde "sitt "i att hjälpa. I går hade ingen på planen något att skylla på.

Det som förundrar är: Hur kunde man nästan säga nej till Casselståhl??? Sett under säsongen- Timrås i särklass bästa back!
Kommentera

Sv: Varför?
250kg: Vi verkar överens om läget. En del lag har en tränare som främst ägnar sig åt träningen och en annan som driver laget framåt i matcherna. Är vi på väg mot något liknande?

Det blir kanske lugnt i gb idag, då många tänker följa fotbollens avgörande (?) omgång.
Kommentera

Sv: Varför?
swen: Jag är beredd att hålla med ang freddans insats. Den var stabil, med många mkt kvalificerande räddningar. Timo var också bra, men han är en bra bit från fjolårssäsongens bländande spel.

Ett Timrå fyllt av fart ska inte spela på resultat utan ska fortsätta i samma takt som man börjat. Vi har inte de jätteduktiga backarna som kan hantera en totalt defensiv roll. Inte än i alla fall. (Jag väntar dock på Jindrich storspel)

Men man ser ljuset i alla fall. Igår var vi bättre i två och en halv period. Klart bättre!

Timrås sämsta egenskap är att inte ta spel i numerärt överläge på större allvar. Det får Peo ta på sig med ett allt för klent coachande!!

MEN: Nu kommer vi igen!
Kommentera

Sv: Varför?
250kg: Ja, det är bara att inse, Timrå kan inte spela på resultatet lika bra som mer etablerade lag.

Ser klara likheter med LHC:s första år i elitserien. De radade upp tappade matcher, där de borde tagit en poäng per match i alla fall. Men vi har chansen att rätta till detta, frågan är vad som behöver göras. Mif satsade på att värva en forward - och förlorade igen. Gissar att de (också?) letar efter en trygg back.

Poängen mot Brynäs kan tillskrivas rutinerade Freddan, som rapporterats gjort många fina räddningar och Timo som fick högsta betyg i AB.
Kommentera

Sv: Varför?
swen: Det var sättet i sig som åtminstone störde mig i går. Fattar inte hur man kan sluta spela när det återstår 10 minuter. En kassaskåpssäker seger var det, och skulle så blivit om man inte slutade att spela sista tio.

Denna match var ytterligare ett bevis på att det inte är slut förrän den där feta damen sjunger...
Jag är lite besviken på hur laget avslutade matchen.
Kommentera

Sv: Varför?
RunarUp: En poäng borta mot Mif, HV71, Frölunda eller Färjestad värdesätter jag lite mer än en poäng hemma mot Brynäs. Kan det vara så att många i hemmapubliken bevittnat för många tappade matcher och därför ratar denna enpoängare? Undrar just hur det skulle låta om TIK plötsligt plockade betydligt fler poäng borta än hemma? Jag gissar att det skulle gnällas lika mycket, fastän TIK då klättrade i tabellen.
Kommentera

Sv: Varför?
M Brunner: Ja, i min lilla värld är det skillnad på en poäng och noll poäng. Men du lever säkert i en mycket större och bättre värld där saker och ting ser lite annorlunda ut.

Timrå rockar ändå fetast!
Kommentera

Sv: Varför?
Nu när den största besvikelsen lagt sig så är man ju iaf nöjd över trendbrottet och att TIK tar 1 pinne i dagens match, även om det skulle varit 3.

Timrå gör en fullgod insats och det är synd att det inte håller hela vägen, Wallin skulle naturligtvis fått ett av sina 3 skott i 5-3 i mål...

De saker jag inte kan släppa riktigt är att Matushkin åkte skridskor i ultra rapid och får ta på sig 2-1 reduceringen, Chrippe var inte sitt vanliga fartiga jag, många enkla misstag idag från hans sida. Straffskyttarna!! M.Lind har väl inte satt en straff på 1 år...snälla inga mer straffar från hans sida, likaså Matthiasson.

NU TAR VI HV!
Kommentera

Sv: Varför?
Om man vill kan man ju kalla en förlust för ett trendbrott, men faktum är, att Timrå är ett skärrat lag utan ledargestalt på isen.
Det är därför man tappar 2 målsledningen. En riktig ledargestalt saknas i laguppställningen. Jag vet inte vad som skulle kännas värst, att Timrå får kvala eller att Challe får rätt.
Kommentera

Sv: Varför?
NJB: Kul initialer förresten. Låter lite som ett pojkband. Trodde faktiskt pessimistkonsulterna hade sitt högsäte en bit längre norrut.

Tro fan att ingen kan vara nöjd med att tappa två poäng efter en tvåmålsledning med handfull minuter kvar att spela. Men det är ju defacto ett trendbrott att laget tar poäng och det kan väl inte vara kriminellt att glädjas över det!? Älla??

Dagens frågor.

Bakom adresserade initialer finns ju en mycket känd person. Mellan denna och en annan minst lika känd person lär följande samtal ha ägt rum enligt myten:

Kvinnan:
-Tänk om vi skulle få barn ihop och det skulle fått mitt utseende och ditt intellekt, vilket fantastiskt barn det skulle bli.
Mannens korta svar blev.
- Men tänk om det skulle bli tvärtom. Vilket öde!

Frågor:
1. Vem är kvinnan?
2. Vem är mannen?
3. Om denna gästboks NJB är detta hittills okända barn, vem fick rätt i sin profetia? Kvinnan eller mannen?

Timrå rockar alltid fetast!
Kommentera

Sv: Varför?
Nårman: Du är ganska ung eftersom det är "jobbigt "att förflytta sej 18 km.......men inte tillräckligt jobbigt eftersom du gör det match efter match.
Kommentera

Sv: Varför?
NJB: Börjar få svårt att respektera dig...
Kommentera

Sv: Varför?
Friskan:

Jag vet var vår arena ligger och att det är jobbigt att ta sig dit och sedan hem igen. Tröjorna vore okej om örnen spolades, nu ser de mycket barnsliga ut. Laget gillar jag alltid! "Bulla", som är marknadsansvarig, borde ta och kamma sig. Att jobba är inte samma sak som att bo. S-vall är litet, men inte i jämförelse med Timrå...
Kommentera

Sv: Varför?
Tant.tant,tant inte svårt att stava till............:)
Kommentera

Sv: Varför?
Norman: Julgranar är snart en "innevara" hos de flesta familjer. Om du tycker alla är stil-lösa som har matchtröjor så får du tycka det..........men jag gillar vårt lag och deras tröjor.
Vårt lags arena ligger för övrigt i Sörberge men du är välkommen till den nästa match igen.....f.ö så jobbar jag i den "stora" staden S-vall.
Kommentera

Sv: Varför?
Friskan:

Matchtröjor är för julgranar, Bobcats är för idioter. Norma Jean Bell är för smart för detta... Jag älskar Timrå IK, har stil och bekymrar mig över läget... För övrigt skulle jag aldrig kunna tänka mig att bosätta mig i Sörberge (brrrrr, lappsjuka!)... Nej, centrala Sundsvall - där går gränsen...!
Kommentera

Sv: Varför?
Norman Jeans: Du kan inte sova????
Kommentera

Sv: Varför?
håller med om att man sliter rätt hårt på vissa spelare, och peo säger ju själv att man ska varva ner vid 15:e omgången eller så och då kommer man att uppnå 100% (eller däröver) i snabbhet, vilket ju kommer att innebära en mer utvisningar för motståndarna... men ändå känns det rätt hårt när man skall behöva tappa matchen på fem minuter, det är ju ändå inte första gången man gör det, tänker på aik och ssk matcherna som ju också hade den tendensen, otur? kanske... den som överlever serien får se, hoppas att det är en övergående trend bara.
Kommentera

Sv: Varför?
wallins rökare blir giftiga .. bara de hamnar på mål ..

alla till gävle ? hur många bussar ska de grejja
Kommentera

Sv: Varför?
Friskan >> Jag tror oxå at det är han/hon är en avundsam Böbcät..

Visst blev man besviken idag med 1 pinne men med detta spelat så KOMMER det att ordna upp sig.

V.Vallins rökare i P.P idag gör att man får lite framtidstro på P.P-spelet

Alla till Gävle på lördag lr ??
Kommentera

Sv: Varför?
rödöga: Det är svårt att svara på... Men som idag så blev man väldigt trött på slutet... Man gick runt på lite folk, o dessutom så tränar man fortfarande hårt mellan matcherna...

En annan teori är att man saknar en ny Huss eller Lindholm... En rutinerad lagpappa som tar tag i saker.. Hade hoppats på Peltomaa att ta över den rollen men har ju varit helt under isen tidigare i år... I dag visade han att han är på väg tillbaka till formen... Han visar en ruggig styrka när han trycker sig förbi brynäsarna vid 2-0 målet...
Kommentera

Sv: Varför?
Norma Jeansbells: Sotis för att du ingen matchtröja äger? Eller är du ett litet kattskrälle?
Kommentera

Sv: Varför?
Norma jeans ballerina..
nu får du väl för fan skärpa dig..
du kan komma när det är 10-15 omgångar kvar
o köra ditt negosnack.. då om vi ligger illa så kanske
jag också skriker på tränarbyte,sälj o köp någon ny
spelare.. du är inte i närheten att få kalla dig seriös
supporter.. och en fråga!! är det någon som är löjlig
så är det du.. ta nu en funderare på att bli lite seriös
så är du välkommen in gästboken du också
Kommentera

Sv: Varför?
mmm... men kan ingen ge en vettig analys av varför timrå har problem med att hålla i den ledning man har? det är ju inte första gången denna säsong det händer att vi tappar matchen efter det att vi har haft övertaget...
Kommentera

Sv: Varför?
Friskan:

Skrankenberg!? Du kan inte stava...? Sitt du i din löjliga matchtröja och jubla över en poäng, så tar vi seriösa fans och bekymrar oss om framtiden...! God natt...
Kommentera

Sv: Varför?
rödöga: Jag pratade om själva matchen.......inte tilläggstiden. Det trodde jag i min dumma enfald att hockeyfolk fattade.
Kommentera

Sv: Varför?
friskan..
han/hon menar nog mig...
Kommentera

Sv: Varför?
En straff?? Jag trodde han räddade tre straffar, fast jag kanske har fel...:-) Håller med dig, kom igen om tio omgångar, då får vi se åt vilket håll det lutar...
Kommentera

Sv: Varför?
Norma Skrankenberg: Jag är ingen lallande fåne.
Kommentera

Sv: Varför?
Friskan:

Ja, men fortsätt då att leka lallande fåne du... Så får vi seriösa fans bekymra oss om nästa års kvalserie... Hejdå!
Kommentera

Sv: Varför?
Vad "roliga" ni är alla supporters.........vi spelade kanonbra hockey i 55 min, Freddan räddade en straff, det var över 4000 som såg matchen, vi ligger bara ett lätt stenkast efter de övriga i tabellen.....skit på er dönickar.
Kommentera

Varför?
Jag tycker att Timrå gjorde en kanon match idag med tanke på
förutsättningarna. Men det är en sak retar mig oerhört. Varför får
eller vill inte den spelare som har lagt in en straff i det här fallet
Per hallin ta den viktiga sudden straffen?.
Kommentera

19437 · »