1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Z som prospect i Red Wings

6209 · » Till forumet


Sv: Z som prospect i Red Wings
Jag tror att han spelar i Red Wings nästa år, för Igor Larionov borde väl göra sin sista säsong nu och om Z lyfter sig ytterligare ett snäpp denna säsong så borde han vara en rimlig ersättare till tredje centerplatsen...
Kommentera

Sv: Z som prospect i Red Wings
Helt klart så måste han göra en lysande säsong för att bli aktuell. Detroit har ju f.n. drösvis med tunga forwardsnamn så klubben är inte på något sätt desperat efter påfyllning. Brett Hull, Steve Yzerman, Brendan Shanahan,Sergei Fedorov, Igor larionov,Kirk Maltby, Tomas Holmström,Kris Draper och Luc Robataille är några exempel på förvisso ralativt gamla men fortfarande hungriga spelare som säkert håller på några år till ( förutom Larionov). Dessutom är Detroit kända för att ta det lugnt med unga talanger och låta dom växa på sig först. Zäta blev ju heller inte inbjuden till campen i år så jag tror att det är ganska hög sannolikhet att han spelar i Sverige även nästa säsong.
Kommentera

Sv: Z som prospect i Red Wings
Skulle tro att han måste göra en minst lika bra ifrån sig i ES som förra sässongen vilket måste betraktas som mycket troligt. Sedan bör han nog ta en plats och göra bra ifrån sig i tre kronors VM-trupp (för han får väl inte följa med till OS).
Jag tror att han försvinner till NHL nästa sässong så det är bara att passa på att njuta av en härlig lirare.
Kommentera

Sv: Z som prospect i Red Wings
Förlorad för Timrå, vunnen av Detroit! Steget "över" är naturligt för Z, om han uppvisar samma eller ännu bättre kvalité denna säsong!
Kommentera

Z som prospect i Red Wings
En uppdatering från Detroit Red Wings prospect sida avseende Z

"Zettreberg is no doubt the best prospect in the Red Wings organisation and he will sure become a good Nhl player for years to come."

Sannolikt är han förlorad till nästa år, eller ....
Kommentera

6209 · »