1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1021060

Sv: Semifinal 2008
Simmalugnt - Uno Gordon:

1. Att misshandla någon i skolan är en brottslig handling och att den sker i skolan är inte under kontrollerade former. Den såkallade regelbok som gäller i skolan är samma som Sveriges rikes lag. Bara löjligt att du tar upp detta i debatten. Korkat av dig att nypa till honom då du vet att det är förbjudet enligt regelboken.

Ni verkar inte förstå hur jäkla löjliga era resonemang är heller. Var drar vi gränsen? Sitter ni och anmäler en vanlig slashing också? Ett rapp över armarna är bevisligen misshandel i lagens mening. Ett riktigt hockeyslagsmål med knytnävar är också högst brottsligt ute på gatan och kan rendera i både det ena och det andra. Men anmäler ni det?

Anmäler ni när folk tacklar andra "försvarslösa" individer in i sargen med huvudet före och då får matchstraff... eller när man tacklas med armbågar i ansiktet osv.

Hallå seriöst kom in i matchen. Det är det här som ÄR ISHOCKEY! När nu Pihl gått över den gränsen i en handling som händer på en snabb sekund när han hålls fast så får han sitt straff i enlighet med regelboken och disciplinnämnden.

Jag tar avstånd från allt våld inne på arenorna, som sker utanför isen. För där gäller inte hockeyns regelbok. Seriöst ni gör ju hockeyn ännu mesigare än vad den är nu.
Kommentera