1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1038553

Sv: När ska någonting hända?
FairPlay: Grishockey? Det är väl just det som Foppa står för och är signifikativ för. Så fårt han själv kör fast i matcherna så börjar han ju att dela ut stenhårda tacklingar för att väcka sig själv och laget!

Du och jag har alldeles säkert olika uppfattningar angånde Murrays korrekthet i att knocka Morozov. Men vill u vinna stora titlar är det den vägen du måste gå. Minns du när Scott Niedermayer tacklade sönder Foppa i en VM-final. Hela det svenska laget hamnade i chock och blev paralyserade. Sverige kom därefter aldrig åter tillbaka och guldet var i hamn för Kanada.

Sedan förstår jag inte riktigt din kritik mot Anton Strålman. Han brukar väl aldrig slåss. Men ibland är det nödvändigt att ta en fajt för sin heder. Hade det vart bättre tycker du om Kovaltjuk hade fått slagit honom sönder och samman? Vad hade det sänt ut för signaler hem till Sverige? Titta grabbar, ryssen pucklar på men Strålman är menlös. Om någon hoppar på dig oprovocerat och slår dig på käften, accepterar du då detta faktum utan någon som helst åtgärd? Är det att stå upp för sig själv och sitt land anser du? Jävligt snedvriden syn du har på saker och ting i sådana fall.

Jag tycker det är alldeles ypperligt att Sverige inte tar någon skit utan sätter sig i respekt omgående. Därom råder inga som helst tvivel ifrån min sida.

Det fanns en tid då vi svenskar kallades för chicken swedes. Den stämpeln har vi tvättat bort tack och lov och den skall aldrig någonsin mer komma igen.

Därmed basta.
Kommentera