1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1038624

Sv: När ska någonting hända?
Wayne Gresky: Och Foppa är ju den mest oskyldiga lammunge som vandrat på våran jord. Han är ju en helylle kille han. Har aldrig gjort någonting oavsiktligt.

Sedan får ju Morozov skylla sig själv. Har man blivit varnad och man inte hörsammar den uppmaningen skall man inte lipa heller. Håll upp blicken annars smäller det! Hur svårt kan det vara?!

Gör du inte det uppmanar du till våldsamheter. Det är ungefär lika jävla idiotiskt som om att ställa sig framför en grupp huliganer på en fotbollsmatch och peka finger i ren provokation. Får de tag i mig är jag död. Men då är det lagomt åt mig. Man provocerar inte en hormonstinn pundare i uppklippta jeans och baseballkeps och bagtröja med slagträn i handen och en snusnäsduk för munnen. Då har man kastat första stenen och gett sig in i leken...

Det handlar om att välja sina tillfällen med omsorg. Och varför skulle Sverige vara annorlunda jämfört med andra länder? Vad pysslade Ovechkin med då? Sökte inte han bråk medvetet kanske? Vad pysslade Kovaltjuk med då? Var det inte en medveten aktion att sätta Strålman ur spel och decimera våran redan tunna backbesättning? Fegt eller inte kan alltid diskuteras. Vill man skapa vinnare måste man tillåta sig själv att vara lite smutsig ibland också. Därmed inte sagt att man medvetet i match efter match skall söka upp motståndarlagets bästa spelare och medvetet plocka dem ur matcherna. Och överfall förespråkar jag inte. Men Murrays knock var inget överfall det var en stenhård tackling med olycklig utgång p.g.a. Morozov inte var tillräckligt uppmärksam. Det är en jävla skillnad.

Och den som svarade på mitt inlägg angående Niedermayer. Ni har alldeles rätt. Visst var det Rob Niedermayer och inte Scott!

Amen.
Kommentera