1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583210 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #104987

Sv: Spektakel!
Marcus: TACk för bilden så man äntligen kunde få se dom nya dräkterna, dom såg ju bättre ut än jag trodde och axa loggans bakgrund var ju röd samt att den satt lite längre ner än jag trodde.

Mike66: är benägen att hålla med dig att på bröstet ska klubbmärket sitta och det är faktiskt lite heligt för mig också.
Sedan om det ska vara tallarna eller örnen det är frågan...Men jag tror att det går att kombinera båda på en snyggt sätt.

Träffade en TIK styrelseledamot idag på stan och jag frågade om han hade sett debatten på hockeysnack om nya dräkterna.
Han skulle kolla in den men han sa att dom hade
som mål i år att försöka göra sponsorplatserna färre detta år och dräkterna mindre plottriga men det finns tyvärr inte tillräckligt många [eller ska man säga två/få ] peningstarka sponsor att tillgå så att typ en till två skulle kunna köpa en relativt stort
områden och sedan skulle det var rent.

Men han sa att spelarna är MYCKET nöjd med tränarna hitintills
och det är bra stämning i hela truppen. Spelarna är mycket nedtränade just nu men dom kommer inte bli ifrånåkta pga dålig kondition i år.

det är lustiga att så många av "tallsympatisörer" tycker att
det är väldigt viktigt att pengar strömmar in till TIK och man då köper en stor AXA logga på magen å ena sidan men å andra sidan kan man inte för nåt i världen acceptera örnen - lite konstigt !!
jag tror att örnen ger Timrå en mer tuffare tidsenlig image som attraherar många många unga, barn som gillar hockey och försäljningen av tröjor, mössor, ALLT ökar och inkomsterna likaså så.
och höga inkomster är ju viktiga för ett hockeylag i dagens eliteserie vet ju vi alla vid här laget....
Det här är komplext och inte helt lätt. Men vi får lita på styrelsen
att dom gör rätt. Sedan om smaken är den rätta det är en annan sak.. där finns det MÅNGA olika åsikter om
Men jag kommer nog inte kommenterar detta något mer om dom nya tröjorna - det är som det är, nästa säsong då får det [gärna] bli en Beijer modellen. modernt med classic design ala Wifsta/Östrand. Det är hur som helst spelarna som är viktigast eller hur ;-)

KUL att få se hela laget på bild dom verkar se så välmående ut och verkar trivas bra ihop - Det här säsongen kommer bli skitKUL tror jag - god natt kära Timrå kamrater !!
Kommentera