1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581802 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1064044

Sv: Timrå IK - HV 71 2008-09-18

Laken: Håller med dig i hyllningskören beträffande Lehtonen. Tycker han visar vilken klass han håller. Nygårds besökte för övrigt vår loge innan match och verkligen öste beröm av Lehtonen. Han kommer bli en fröjd att se i vinter.

Annars håller jag inte med dem som tyckte att Backe var bedrövlig. Han gjorde en okej match och skämde långt ifrån ut sig. Målen som kom från HV-klubbor var rätt billiga mål som backarna får ta på sig. Man måste kunna freda ytan framför mål. Ikväll var det inte så, HV-spelarna fick stå på tok för fri framför mål och då blir det mål om man möter så skickliga spelare som HV har.

Kvällens stora besvikelse måste vara Skogs. Han gjorde inte många rätt i kväll. Han hade märkvärdigt svårt att få ordning på pucken. Oftast strulade han till det, spelade tillknäppt och försvårade arbetet i defensiv zon.

Annars fanns där en hel del glädjeämnen. Första perioden från ungdomskedjan bådar gott. Dessa ungtuppar lekte långa stunder med HV-försvaret. Pääjärvi var formidabel i första och helt okej i de två andra perioderna. Mäkiaho är också en injektion. Viljan finns där och han var nära ett flertal gånger att göra fler poäng i kväll. Hynning ser också ut att bli riktigt bra i år. Pärsinen var också duktig så länge han var med. Lite onödigt att dra på sig matchstraffet.

Sämst i kväll var domare Sjöberg. Han kommer aldrig att bli konsekvent i sina bedömningar. Han kan vända en match med sina högst tvivelaktiga domslut. Han var lika dålig åt båda hållen skall tilläggas.

Skönt med tre pinnar.

Kommentera