1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583226 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1064783

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Erbjudande.
Varför nöja er med Sundsvall. Har ni hört med Uppsala? Dom behöver kanske ett elitserielag? Dom kanske bjuder över för dom har ju inget lag i de högsta serierna. Vilket upptagningsområde ca. 800 000 kanske. 10 000 lätt som en plätt. Nära till TIK 08 är det också. Vi måste tänka på föreningen. IRONI

Klubbkänsla.
Det har det skrivits om mycket här i forumet. Vissa spelare säljer sig för pengar. Vad är det vi gör nu? Det är inte många som kan bua när Ricky H och Nubben kommer på besök. Dom säger bara: Vadå vi ville bara tjäna mer pengar. Vi säljer oss till högstbjudande. Skillnaden är?

Överlevnad.
Vi måste tjäna pengar för att överleva. Hitta nya marknader. Expandera. Det tycker alla sk experter. Min fråga är? Överleva vadå? En nordisk liga? Elitserien? Allsvenskan? Vi vet ju inte vad som kommer att hända. Fredrik Söderberg hade en bra artikel i propellern i dag ang. detta. Läs den.

Sundsvall.
Dom har ju redan ett lag ( kissekatterna). Ska dom då satsa 300 till 400 miljoner på ett lag från Timrå, som ska heta Timrå IK, i en arena är ju skrattretande. Nä Sundsvall hockey vit är mer troligt.

Nu kommer det sentimentala.
Jag såg Timrå mot Lejonström (har jag för mig) och vi var 300 st. på läktaren i ladan för ca. 20 år sedan. Det var under den tunga tiden. Vad var ni då? Skyll inte på att ni inte var födda då era medgångssupportrar. Humor

Jag tycker att Timrå ska spela i Timrå. Ska dom spela någon annanstans får dom heta nått annat. Vi får väll starta nått nytt lag, Timrå if kanske. Jag kommer att se dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Joppe1: Klart Timrå IK ska spela i Timrå!
Byggs det en arena i Sundsvall bör väl laget heta Sundsvall Ik,,eller,,?
För oss som har en bit att åka spelar nog 1 mil mer eller mindre inte så stor roll och från Sundsvall är väl Hockeybussarna ett mycket bra alternativ om man vill gå på puben före.

Timrå hej Timrå heja på.....
Kommentera