1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1065346

Sv: Vill du att Riku Hahl ska mötas av burop?
-Gurra-: Fortfarande nyfiken men jag får aldrig svar. Hade det nu vart så att han hade en överenskommelse så hade han säkerligen följt denna. Men ni vet la bäst där i skogarna :)

Svarskommentarer

Sv: Vill du att Riku Hahl ska mötas av burop?
mok: Äh...sådana "överenskommelser" är bara löjligt...han har sagt att han inte ska försöka värva ngn TIK-spelare med kontrakt och det har han heller inte gjort. Rickys gick som bekant ut efter förra sässen.

Men hela affären stinker värre än feskekörka ändå eftersom Nubben vid tiden för sitt avhopp till VF satt med kontraktsskrivning av spelare. En av spelarna som stod i färd med att ev förlänga var då Hahl men när det var dags började han vela och ville vänta med att bestämma sig. Ryktena om VF började då redan gå men han och Nubben avfärdade detta och hänvisade till ett ev NHL-kontrakt som kunde vara på G för Hahl.

Hahls beslut dröjde och dröjde och TIK:s möjlighet att värva ev ersättare blev mer och mer begränsade. Sent omsider bestämmde den gode Hahl sig och helt plötsligt fanns inget NHL-kontrakt längre utan det var, hör och häpna, tidigare "otänkabara" VF som blev ny klubbadress. Man behöver inte vara paranoid norrlänning för att dra vissa slutsatser av ovanstående agerande....