1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1067256

Våga släppa fram nya trumslagare
Jag hoppas verkligen inte att de nya förmågorna motas bort av den gamla klicken runt trumman. Har tyvärr hört en hel del klagomål från den gamla trummisen och hans närmaste.
Om man nu själv valt att kliva åt sidan så får man ju se till att stötta sina efterträdare istället för att stjälpa dom. Det är inte vem som helst som tar på sig att stå där och trumma en hel match så jag tycker att man ska uppmuntra dom som är villiga att ge sig in i leken. Ge grabben litet tid på sig att lära sig ramsorna och trumslagen istället för att peta bort honom.
Dessutom är den gamla trummisen är inte så bra som han verkar tro själv. Han har ju en uthållighet som en 90-åring och är ju stundtals synnerligen oengagerad.

Nej fram för nya förmågor. Låt dom växa in i rollen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
suppen: Jävligt snyggt trumspel ikväll, det förgyllde reprisen på matchen jag nyss sett! Konsekvent och dominerande!
Bra jobbat!
Canal+kommentatorn sög däremot, Luleälskare?
Skittrött på att när Timrå vinner disskutionen handlar om vad motståndarna kunde ha gjort bättre!
Men bra trummat, Gurra, är det så du heter?
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
suppen: Okej.

Du har alltså stått och tjuvlyssnat på Knylan och istället för att fråga honom om det du hört honom och hans jämlikar (jag?) säga och fört en dialog i viljan av att få fram vad han/vi verkligen tycker så väljer du att fritt tolka något från en konversation som du inte varit delaktig i och sedan valt att publicera din tolkning anonymt på internet?

Är det verkligen en rättvis väg att gå för alla parter?

Jag dementerar (om jag nu var delaktig) också uppgifterna du publicerar, våra åsikter och intentioner ligger absolut inte i att knuffa bort någon trummis eller någon annan drivande person i klacken. Snarare tvärtom.

Att vi sedan pratar och bedömer klacken och trummisens insats internt är väl ett ganska naturligt samtalsämne eftersom vi själva har stått där och jobbat med detta de senaste 7-8 åren.
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
suppen: Oj då. Detta har gått några varv för mycket hör jag på en gång, via ett ex antal munnar för mycket och putsats till på vägen fram till dig.

Jag har inte klagat, jag har hållit det på en rättvis nivå och verkligen sett det för vad det är. Vi som tillhörde någon form av "kärna" tidigare har själva valt att lägga ner, och skall därför inte gnälla på de som på något sätt vill eller försöker efterträda.

Gurra gjorde det riktigt bra förra matchen, och lär således stå där i majoriteten av återstående matcher skulle jag tro.

Den främsta orsaken till att jag sa ifrån mig allt inför den här säsongen var att det var tal om flytt bland annat, sa därför ifrån mig styrelseposten i Supporterklubben och detta med trumman. Nu blir jag kvar här, iaf över hockeysäsongen. Om det sen blir tal om något inhopp vet jag inte. Men det var inte det vi diskuterade här heller samtidigt.
Kommentera