1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1067288

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
suppen: Okej.

Du har alltså stått och tjuvlyssnat på Knylan och istället för att fråga honom om det du hört honom och hans jämlikar (jag?) säga och fört en dialog i viljan av att få fram vad han/vi verkligen tycker så väljer du att fritt tolka något från en konversation som du inte varit delaktig i och sedan valt att publicera din tolkning anonymt på internet?

Är det verkligen en rättvis väg att gå för alla parter?

Jag dementerar (om jag nu var delaktig) också uppgifterna du publicerar, våra åsikter och intentioner ligger absolut inte i att knuffa bort någon trummis eller någon annan drivande person i klacken. Snarare tvärtom.

Att vi sedan pratar och bedömer klacken och trummisens insats internt är väl ett ganska naturligt samtalsämne eftersom vi själva har stått där och jobbat med detta de senaste 7-8 åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
JimmyH: Jag skulle inte definiera det som tjuvlyssnande om man står bredvid nån som slänger ur sig högljudda kommentarer. Hade vid de tillfällena faktiskt önskat att jag stod nån annanstans så att jag hade sluppit höra dom.

Angående fri tolkning så kan jag bara säga att eftersom uttalandena inte lämpar sig för skrift så var det väldigt svårt att tolka dessa uttalanden på mer än ett sätt. Jag var ju inte ensam om att stå där och få höra dom mindre smickrande orden.

Vad ni diskuterar internt och privat när ingen annan lyssnar skiter jag fullständigt i men så länge ni står i klacken så undanber sig vi övriga att ni fäller så nedvärderande kommentarer. EOD
Kommentera