1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1067616

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Hmmm. Vilken infekterad diskussion det här blev då!

Jo!
Jag håller med.
Han som provade trumma första matcherna håller definitivt inte måttet!
Man gav honom chansen att utvecklas men det föll, liksom, aldrig på plats. (Somliga har det och somliga har inte det)

Men att några s k "tunga namn" går in och försöker styra upp vem som skall stå där tycker jag är att kväva det gryende engagemang som finns.

Olle är stundtals glimmrande. Klart i Leksandsklass emellanåt. men...
Jag är 100% säker på att Olle inte hade gjort jobbet bättre. om ens lika bra som Gurra i förra matchen.

Att inbilla sig att det skall gå att få ihop en fungerande TIFO-grupp under sommarhalvåret är bara naivt. De allra flesta inom SK umgås inte annat än genom hockeyn. Det faller sig ganska naturligt att säsongen måste komma igång för att nya kontakter skall knytas.

Ett frö till en ny TIFO- grupp finns, således, på ståplats. Det har börjat pratas och det är fyra fem stycken som börjat snacka ihop sig.
Ett effektivt sätt att dräpa det fröet är att återgå till "den gamla ordningen"
Läktarflaggan (10x16 meter) kommer med 99,9% sannolikhet att komma tillbaks inom kort, flamskyddad och fin. (Det var inte så komplicerat som vissa hade uppfattat det) och det spånas för fullt på ett snyggt TIF- arr och vid vilket tillfälle detta skulle genomföras.

Så Skarin!
Försök att ha lite fingertoppskänsla. Om du går på för hårt så finns risken att du dräper det gryende engagemanget bland en massa nytt folk. Du måste välja vad målsättningen egentligen är...

Att få det "som förut" i ett antal matcher men inte få några nya männinskor att engagera sig?
Eller...

Låta "generationsskiftet" genomföras och låta det ta några månader. Men i gengäld få in nya skallar som kan driva framåt, göra TIFO-arrangemang säkra supporterengagemanget på längre sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Janken: "Men att några s k "tunga namn" går in och försöker styra upp vem som skall stå där tycker jag är att kväva det gryende engagemang som finns."

Jag gillar verkligen inte att du skriver så. Det har aldrig ens varit på tal att göra något liknande. Allt har blivit infekterat på grund av någon blyg herre stått och tjuvlyssnat och tagit något ur ett sammanhang och gjort en alldeles för stor grej av det.

Det finns ju en anledning till att vi har valt att flytta på oss. Vi har i flera år sökt och hoppats på att nya ska kliva fram men att det till slut landade vid att vi kände att vi var tvingade att flytta på oss för att något ska hända.

Sedan så måste jag även kommentera detta:

"Olle är stundtals glimmrande. Klart i Leksandsklass emellanåt. men..."

Det där tycker jag är en ren förolämpning. Leksand har absolut inga speciellt bra trumslagare. Vad har du fått det ifrån?
Kommentera