1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581313 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1067621

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Janken: "Men att några s k "tunga namn" går in och försöker styra upp vem som skall stå där tycker jag är att kväva det gryende engagemang som finns."

Jag gillar verkligen inte att du skriver så. Det har aldrig ens varit på tal att göra något liknande. Allt har blivit infekterat på grund av någon blyg herre stått och tjuvlyssnat och tagit något ur ett sammanhang och gjort en alldeles för stor grej av det.

Det finns ju en anledning till att vi har valt att flytta på oss. Vi har i flera år sökt och hoppats på att nya ska kliva fram men att det till slut landade vid att vi kände att vi var tvingade att flytta på oss för att något ska hända.

Sedan så måste jag även kommentera detta:

"Olle är stundtals glimmrande. Klart i Leksandsklass emellanåt. men..."

Det där tycker jag är en ren förolämpning. Leksand har absolut inga speciellt bra trumslagare. Vad har du fått det ifrån?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
JimmyH:

Jag grundar det på Clas Ohlson cup i år där dom var grymma. Spciellt i matchen mot Brýnäs där dom drev, drev och drev i 3 X 20 min. Svintight, två stycken.

Det kanske var en engångsföreteelse och man kan anse vad man vill om leksingarna men jag vidhåller att Olle håller RIKTIGT HÖG klass emellanåt.
Jag ber om ursäkt om jämförelsen blev fel.

Det tunga namnet jag avser är framför allt Skarins inlägg på HS som jag respekterar och anser att han får tycka vad han vill. Men jag vet att han i slutändan vill det bästa för klacken och TIK.
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Suppen: Det var säkert mig du hörde klaga på den förste trummisen, och det står jag för. Har man stått i klacken så länge som han gjort, så borde han iaf kunna ramsorna, och att hålla takten. Men han behöver träning och kanske lite råd från någon som har rutinen.

Gurra däremot var grym förra matchen och det var jag inte sen att berömma honom för, både på läktaren, och personligen till han. Tror inte Olle hade gjort det något bättre den matchen. Otroligt bra tryck från trumman och en kontinuitet hela matchen.

Så nästa gång du ska gnälla på något du tjuvlyssnat fram, säg det direkt istället för att gömma dig bakom ett nick.

Janken: Skärp dig!! Leksandsklass?? Vilken sten har du bott under i alla år?
Kommentera