1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581670 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1069799

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
Skarin: Man börjar lägga fingrarna över ögonen när man ser Persson snurra 2 (t v å) hela varv framför mål utan att veta var pucken är och endast åstakommer en total solförmörkelse framför backe. Skogs är för övrigt enormt nära att göra en Ejdepalm och det får väl nästan sammanfatta hans insats denna match.

Framåt tycker jag att man bara är uddlösa idag (krizan gör iofs ingen usel match heller), försvaret är dock fortfarande under all kritik. Enskilda spelare gör bitvis ett jättejobb men som helhet så får man bara intrycket av att allt är otränat och disorganiserat. Tycker RJ och Styf är dom enda backarna som får godkänt idag. På Lotvonens bekostnad lyckas man faktiskt till och med skämta i pausintervjun över hans fenomenala smidighet och spelsinne.

Som notis kan man väl säga att det fortfarande är skittråkigt att det går troll i jontes målskytte. Chansen han får på vänstra stolpen i andra perioden är bara signifikant för hans hålvana just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
Olle: Tycker Dogline började väldigt bra första halvan men försvann mer och mer. Det är Wandell och Pyörälä som gör att det händer lite framåt. Jonte började uselt men kom igång mer och mer. Han är verkligen värd ett par mål nu! Istället får han ta på sig ett. Ett sämre markeringsspel var det längesedan jag såg vid ett av nolaskogsarnas mål.

Sedan har du ju helt rätt i att RJ och Styf är dom som håller ihop försvaret. Underbart att ha Styf tillbaka.

Backe var återigen bra, men det är synd att han släpper returen som föranleder deras 2-1 mål. #8 var visst inne då också ;)
Kommentera