1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1070816

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2008-10-04
Abron: Checking line som i att den femman mest åstakommit en +/- 0 situation. Bagarn i all ära men hans kvalitéer ligger helt klart i det defensiva spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2008-10-04

Olle: Man ska komma ihåg att vi har spelare på skadelistan...men det är inte hur många som helst och dessutom inga klasspelare förutom Lehtonen då. På backsidan väntar vi på Moe, men att tro på underverk i och med hans inträde efter skadan är att hoppas för mycket. Han kommer garanterat - som det ser ut idag - att ta en plats, det finns i alla fall 3 backar som knappast är bättre. Men fortfarande saknas det en stabil back som kan skapa ordning och reda samt arbetsro. Bara en sån gammal gubbe som Petri Liimatainen hade räckt långt. Den gubben snöt LHC. Han har det lugn och den rutin vi skulle behöva. Inte den ultimata värvningen men i brist på annat, helt okej av det jag sett hittils.

Nu tror jag att en sådan spelare som Skogs har mer att ge. Även om mitt minne från honom förra säsongen var en offensivt skicklig back (och offensiv har han minsann varit i Timrå hittils) så måste han kunna bättre i egen zon. Där är han fortfarande en katastrof även om jag tyckte mig se en viss förbättring, fram till idag då. Jag vill ge honom fortsatt förtroende åtminstone 4-5 matcher till.

Om det blir tal om en ny back så ligger Erixon och Persson pyrt till. Erixon behöver antagligen nåt år till innan han får ta ett sådant ansvar som han får idag. Persson kanske ska luftas i Sundsvall och bygga på sitt självförtroende en aning. Jag tror mycket sitter i skallen på den killen. Jag ser något som ingen annan tydligen gör, som jag inte kan sätta fingret på.

Framåt finns det lite andra öppningar då Tenkrat ansluter. Kanske får vi igång en sån som Hynning. Tenkrat är inget passningsgeni men han snurrar oftast friskt vilket kanske kan skapa ytor och möjligheter. Vad som däremot ska få igång Hedström står nog skrivet i stjärnorna. Ett mål säger en del. Tja, jag vet inte, men en otäck känsla som smyger sig på är att Hedström gjort sitt. Han ser inte längre engagerad ut. Han blir knappt glad då vi vinner, han verkar inte bry sig då vi förlorar. Lite likgiltighet faktiskt. Mina högst personliga åsikter, ska tilläggas.

Kommentera