1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1071206

Sv: Fejkade publiksiffror
Per HApps:

Skulle det sitta 5 personer i varje bil som äker till matcherna så skulle det vara avsevärt färre bilar på parkeringen och då automatiskt kortare köer.

Skulle jag också börja gå igen till arenan så skulle det vara ännu en bil mindre, och tar du cykeln så kommer du fort hem igen efter matchen.

Eller så stannar de flesta hemma och tittar på Timrås matcher på TV:n.
Då blir det bara spelarna som behöver köa och då är kön jättekort eftersom de flesta redan ligger hemma skadade.

Eftersom det då blir väldigt lite folk på matcherna så behöver vi inte heller bygga en ny arena, vi sitter hemma i våra små hem och tittar på TV och värmer en korv.

Men vem ska komma och sälja 50/50 lotter hemma hos alla........

Heja heja heja Timrå,Timrå IK är de bästa ;))
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fejkade publiksiffror
friskan: Fan du är inte dum du:) ser en miljöaspeckt i detta med, skulle fler åka i samma bil då sparar man ju på den miljön med har jag hört.

Och skulle alla åka cykel så sparar vi ännu mer på den miljön,,klart då får vi flytta matcherna från torsdag till någon annan dag,,men det ska nog fixa sig.

Och för att spara ännu mer så kan ju alla grannar samlas hemma hos en så tittar alla grannar på samma strömförbrukning som en tv drar och genast har vi räddat en massa norrlänska älvar,,och för det så söker vi en typ av energi bidrag och för dem pengarna köper vi korv,,hmm hur går det för stackars grisen då,,inte ricktigt genomtänkt av mig,,men det fixar sig,fins vegetarisk majskorv,,men hur går det då med stackars majsbuskarna,,hmm får fundera på detta lite,,men majs odlas ju i länder som inte är så rika som vi är,,och då söker vi ett bidrag för vi stödjer dem länderna,,och för dem pengarna köper vi ett busskort åt Per Happs så åker han tur o retur s-vall Timrå för 44 kronor
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror

friskan:

50/50 lotten kanske man kan köpa via mobilen!

Kommentera