1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582410 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1072300

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Jag läser inlägg på inlägg och grunnar fram och tillbaka om arena frågan.

Jag tror alla måste släppa det här förening och själs tänket lite grann, ett elitserie lag drivs inte längre som en förening, utan det drivs som vilket annat större företag som helst i Sverige, det måste vi supportrar fatta.

Det Timrå IKs styrelse och ledning har fattat är att konkuransen i elitserien och främst uppe i norrland. är stentuff och vi måste helt enkelt omsätta och tjäna mer pengar för att kunna hänga med i utvecklingen i framtiden.

Och om dessa herrar i styrelse/ledning, som faktiskt har gjort underverk med ekonomin dom sista 7-8 åren har insett att en flytt av Elitserie matcherna till Sundsvall måste ske, tycker jag vi faktiskt ska ta till oss det, jag tror aldrig detta skulle vara på tapeten om det inte ansågs som en nödvändighet för Timrå iks överlevnad.

Skulle TIK åka ur om några år, kan det bli oerhört svårt att någonsin sig tillbaka, och med det kommer intresset bland publik och små grabbar som vill börja spela hockey oxå att dö, allt detta långsamt men säkert, så på det viset kommer föreningen Timrå att gå en öken vandring som får den vi gjorde på 90 talet att fram stå som ett hundra meters lopp med fri doping före start.

Klart som fan att ledningen med Tomas J i spetsen har fått dom här tankarna från Timrå IKs sammarbets patners , dom flesta stora företagen antagligen från sundsvalls kommun, det är hos dom elefanterna pengarna ligger och sedan om det skrivs en protest lista på 1000 personer 90% av namnen antagligen från våran ståplats, och sedan så får dom sin farfar och farmor att skriva på som inte sett en match sedan strimma glänste, detta skiter nog styrelse och ledning i för deras jobb är att se till att Timrå IK lever vidare och utvecklas med efterfrågan och krav som ställs på en elitserie förening en bit in på 2000 talet.

Tycker vi alla som älskar Timrå ik ska fundera innan vi börjar gapa om att det som håller på att ske är åt helvete.

Jag har själv spelat ishockey i Timrå Isstadion/Eon Arena under många år men ändå känns det som kommer att hända någonstans är både nödvändigt och helt normalt.

Jag kan ha fel men att vi tappar killar som Riku Hahl och Kent Norberg beror nog enbart på att vi inte är riktigt konkuranse kraftiga med dom stora, nästa år drar säkert killar som pyrrät och Lehtonen bara för att vi ska stå och trängas i en islada och gnälla om hur jävla dåliga vi är i år.


Men inte vet jag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
klimtakjaaka: Bra inlägg klimta..! Verkar genomtänkt och vettigt.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
klimtakjaaka: Lysande, Sickan.
Kommentera