Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1072536

Sv: SSK - Timrå IK 2008-10-09
Jävla tur att forumet legat nere, var skogstokig på förlusten, fy fan att vika ned sig så kapitalt.

Nu får det fan hända något.....

Tycker vi hade en del tur som hade kryss efter två perioder. I tredje såg det mycket bättre ut...........framtill Tomas Skogs återigen kliver in i handlingarna denna säsong. Han har världens chans att få ut pucken ur zon (en bra back klarar av sådant). Istället så fastnar pucken och det blir utvisning och bp istället. Det blir mål bakåt också så klart. Inte nog med detta. Denna Skogs hade dessförinnan i den första perioden varit högst inblandad i båda Södertäljes mål. 1-0, långpass från egen zon av SSK-backen. Skogs tappar sin gubbe klart och tydligt. 2-0 och Skogs har en solklar chans att få ut den där pucken ur zon. Men nej, det blir fortsatt tryck och det blir yrt i försvarszonen som det brukar bli när andra inte får ut pucken. Skogs tappar bort sig själv och markeringen trots att han vänder på skallen och tittar om någon står vid bortre stolpen! Hynning hinner inte täcka upp.

Dock fanns det chanser. Vi hade 5 mot 3 igen i andra. Där måste det ringa! Sedan hade Pyörälä ett gyllene läge i sista. Öppet mål för en stund men Bjurling hann med. Det borde också varit mål.

Jag pratade med min vapendragare JimmyH igår. Jag tog upp det här med Jyri Marttinen. Han fick sparken av Challe ganska så snabbt. Hur länge är tålamodet när det gäller Skogs? Det ska sägas att Marttinen var bättre än Skogs och det är väl just därför jag frågar.
Grejen är nog att vi behöver en backförstärkning och en center.

Men det finns dom som har det värre. Frölunda är en av dem.

På lördag vinner vi med 4-2 mot FBK. Skogs gör minst ett mål. Jo, jag lovar.