1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1072557

Sv: SSK - Timrå IK 2008-10-09
Skogs har lirat i Mora..i Mora en jävla massa år, ingen annan ES-klubb har värvat honom, vi tappar Sanny, Koskinen, vad tänker firma Linkan/Robban, vi måste värva Skogs på tre år!!!!!!!!! som ersättare till någon av de två......JIPPIIII!!!!! vilket jävla skämt, sen toppar vi med Persson så har vi förstärkt backbesättningen mot föregående år, alltså man ska höja nivån.....vilket jävla magplask, det stänker ända ner till kvalserien...I BÄSTA FALL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK - Timrå IK 2008-10-09
Så här går det när man skiter i att ersätta bra spelare, jävla snåljåpar !!!
Kommentera

Sv: SSK - Timrå IK 2008-10-09
Att spela i ES med i dagsläget 4 st. 8:e backar i laget, för ordinarie ska dom inte vara, håller naturligtvis inte. Timrå har sett väldigt svagt ut i egen zon även när de vann matcherna. Även en frisk Lehtonen kan inte spela varje byte..
En rejäl center som kan hålla i pucken där lilla extra och leda laget + 2 rejäla backar ser ju vem som helst att det saknas. Gör klubbledningen det?

Speeden är helt borta det ser trögt och lojt ut nästan som om man åker omkring och väntar på slutspelet och tror att man automatiskt är kvalificerad vilket kan visa sig väldigt kostsamt. Jag är otroligt glad att jag inte la ut åtskilliga tusenlappar på årskort i år.

Herrarna i klubbledningen bör nog vakna upp nu innan det är för sent. Sportchefens roll verkar ju bara vara att skruva ihop Ikea-möbler eller nå’t. En ja-sägare under T.J??!! Signaler om att laget inte räcker till främst försvarsmässigt måste ju herrar sportchefer/tränare se hur tydligt som helst.
Man skäms ju för f-n. Målsättning att tillhöra toppskiktet i ES i år och SM-guld 2009/10 ser ju ut som en utopi just nu.

Hur tänker klubbledningen? Ska de spara sig ur ES? Tomas J har ju deklarerat inför laget att Timrå ska ha ett bättre lag i år än i fjol. Hur tänkte han att det skulle gå till?? Low Budget Bluesband typ.

Vart är speediga Timråhockeyn – Hedström är ju rena tempodödaren.

Gallerspelarna Lander & MPS ljuset i mörkret just nu & Backe som inte får tillräcklig hjälp runt kassen samt Wandell, Pyrre, Bagarn, Hynning ibland, Timo om han får vara hel.OCH Lehtonen. Lotvonen, & Styf. Dennis P får väl göra som Sanny gjorde från början: avlasta i boxplay max. Ring Kalle K. Att bara satsa på oprövade juniorer håller inte, tyvärr.

Nä värva 2 backar, en center och ev en forward om inte Hedström börjar göra rätt för sig eller om Timo inte kommer tillbaka och gör det nu så fort som möjligt och det måste få kosta.
Sluta lipa över EU –pengar och se till att det finns ett lag i ES nästa år istället.
Kommentera

Sv: SSK - Timrå IK 2008-10-09
Jag är lite sugen på att tjäna 30 lax i månaden så om du läser här Linkan/robban eller Challe så är det bara att PM:a. Har iosf inte lirat sen 15 års ålder men tror iaf att jag kommer ihåg hur man slår sarg ut. Har studerat spelet lite den senaste tiden och jag ersätter nog bäst Dennis Persson alt. Tomas Skogs i backlinjen.

Svar till "Blivande Elitseriespelare"
Kommentera