1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582956 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074225

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Olle:
Tycker också att Tarvainen har rätt i dagens blaska, Backe bör få vila lite nu, åtminstone mentalt.

Tycker inte att han gjort någon uttalad tavla egentligen, att han utgick när 5an ramlade in, det var strongt gjort och en tydlig markering (enligt mig i alla fall) till laget... Jag menar Färjestad hade en spelare upp i masken på Backe samtidigt som hela TIK var på läktaren och köpte korv...

Backe kan inte själv bära laget till vinst, att han har taskig procent skulle kanske ställlas i propotion till hur många gånger försvaret fungerat och varit med och hjälpt till...

att man sedan kan se lite skakig och otrygg ut, det sitter nog i skallen, han vet ju nu att det är på honom allt vilar, försvaret finns ju så otroligt sällan på rätt plats, att man då inte som målvakt får lätt "scenskräck" inför match...?

För mig är och förblir Backe den coolaste killen på isen, lugn och sansad, åker hellre undan än tar en fight, överlåter det till försvaret när de finns där. Han ser otroligt fokuserad ut och som sagt, en super målis!

Men Nu är det en vilo paus för Backe, kanske laget vaknar till när han kliver av frivilligt.... Åkerlund är skoj att se i målet också och det är helt rätt att han får kämpa på lite nu...Känna på pulsen lite och jobba annat än på träning!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
timråhjärta: må bästa lag vinna ikväll. Hoppas det bli vi. Men som ni spelade i Lördags dom sista 30 min. Då bli det nog en tuff match ikväll ändå.
Kommentera