1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074383

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Olle: Alltså ser inte Ledning hur jävulskt dålig vissa backarna är.
Dennis Persson har inte ett rätt, det enda han behöver göra när Åkerlund är ut runt kassen är att markera bort spelaren framför, men nej, glider tillbaka ett par tre skär sen smack.
Nr 3 har inte många rätt heller. Skog o Styf blandar o ger och Lotvonen är bara seg.
Rj blev skadad. Av 2500 sådana situationer skall inte RJ bli skadad utan Viklund borde ha en 50/50 chans att förstöra nått i knä.


När utspelad sista 10 i andra.

Vi är tunn jävulskt tunn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
RTS: Vafan säger du? Blev RJ skadad? Det är ju något som är mycket fel någonstans. Spelare blir fan inte skadade på löpande band oavsett om man går kort om folk eller ej. Jag ger mig fan på att Axelsson står över nästa match pga bröstvärmaren han fick också. Det kanske bara är jag men det var länge sedan jag hörde någon spelare säga "jo jag har känningar av blablabla men jag spelar ändå", det är snarare något i stil med: "Jag har fortfarande ont efter lårkakan eller ryggskottet eller sedan jag klippte tånaglarna i morse och jag vilar även nästa match".

Allt annat än ett ras i tredje skulle kännas bra men det känns ju lagom skitnödigt att sitta och hoppas på 1 poäng vid 1-1 inför tredje.
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
RTS:

Har inte ledningen insett det efter alla år nu, så lär dom inte göra det sen heller!! Ska man gå hela vägen så måste det finnas MINST 2 st av Lehtonens kaliber. Styf tycker jag håller bra klass, men resten är inte bra. Skoogs har tappat markant sedan i fjol, men det göra alla backar som kommer hit och gjort mycket poäng året innan i en annan klubb. Det beror på (tror jag) att dessa backar te.x Aalto, Martinen och Skoogs inte får spela det spel dom är bra på. D v s offensivt!!!! Dessa är inte gjorda för Tiks hockey utan där ska det finnas backar som Lotvonen, Koskinen m fl som ska stå framför eget mål och böka utan spelintelegens, och helst inte gå över rödalinjen !!!!!
Kommentera