1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1075720

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
kidcox: Det är väl klart att man ska ha krav på karln. Jag försvara honom inte. Han har inte upplevt de krav och förväntningar som fansen, lagkamraterna och föreningen har på honom.

Men han har ju blivit ganska tacksam att hacka på, eller hur? Som det är nu ser man ju bara dåliga saker hos honom. Och jag antar att du/ni trots att ni sågar honom vill att han ska producera och leverera? Det vill jag och jag hyser förhoppningar inför varje match att det ska ske just i den matchen. Det kommer jag också att göra så länge han spelar i Timrå.

Visst fasiken är det befogat att ge honom kritik. Men den kan ju gärna vara lite nyanserad. Han gör faktiskt ganska mycket bra saker också, men dom förbises ganska konsekvent. Helt ärligt har han ju faktiskt skött centerrollen ganska hyffsat med tanke på förutsättningar. Det har ju inte lossnat offensivt för honom, men det kommer kanske med lite kontinuitet i kedjan han spelar. Och att han får spela ett gäng matcher hel och skadefri. Då först kan det vara värt att såga honom ordentligt.

Men visst fan har man rivit sig i håret ett antal gånger på grund av hans slappa spel eller taskiga inställning. Hur många gånger har man inte önskat att det är just nu allt ska släppa för honom? Otaliga.

Men att ge upp på honom? Hur är det nu klacken sjunger igen..? Vi är Timrå och..?
Kommentera