1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1075735

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
Janken:

Jonte har underpresterat, så är det. I en perfekt värld hade jag gärna sett att han omedelbart lösgjorts från sitt kontrakt och att det på så vis frigjorts pengar som i 1:a hand skulle kunnat lagts på en toppback. För precis som du konstaterar längre ner lider vi ingen brist på offensiva kvalitéer och den Jonte vi sett sedan ett par säsonger skulle inte vara saknad av mig iaf.

Nu inser jag ju att detta inte alls är genomförbart och att vi måste dras med karln. Iom detta är jag inte sämre än att jag fr.o.m nu och till sista nedsläpp skall stötta honom och försöka att inte ge upp hoppet om "den gamle" Jonte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
Ställer mig faktiskt bakom Laken i afton. Blev även jag jävligt irriterad när "Jonte" tar denna riktigt idiotiska utvisning som fråntar oss alla möjligheter till bonuspoängen, hur det nu än var med att den vevades gång på gång på Kinnarps äckliga jumbotron och därmed påverkade domarskapet. Värst av allt var förstås att man tvingades få höra denna idiotpublik jubla ännu en gång. Men trots allt får vi vara förbannat nöjda med en poäng. Vi var nära nog fullständigt utspelade, bara att inse. Åkerlund räddade oss (ett satans misstag blev dock dyrbart) och på backsidan såg det trots manfall bättre ut än på länge. Timrå IK visade hjärta - igen!
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
mikenomad:

Jonte har aldrig varit bra i början på säsongen.
Han har kommit igån under säsongen och fullstädigt dominerat vissa matcher efter det!
Kommentera

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
mikenomad: Tror att du slår huvudet på spiken i ditt inlägg.

"Nu inser jag ju att detta inte alls är genomförbart och att vi måste dras med karln. Iom detta är jag inte sämre än att jag fr.o.m nu och till sista nedsläpp skall stötta honom och försöka att inte ge upp hoppet om "den gamle" Jonte."

Där är väl hela summeringen av diskussionen. Det är bara att inse att han inte kommer att bli lösköpt eller sticka. Därav är han värd varje förtroendeminut han kan få av Challe. Nån gång kanske det lossnar, då jublar jag.

Att han sedan inte gjort bort sig defensivt som center är väl bara bra? Offensivt finns det en hel uppsjö av önskemål från hans sida.
Kommentera