1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1075773

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
Väldigt bra och viktigt med en pinne. Det kan vi, som alla andra har påpekat, tacka Magnus Åkerlund för. Han kliver återigen in och är en "matchvinnarmålvakt". Nu blev det inte seger, men däremot en poäng vilket jag inte räknat med innan. Äntligen en målvakt som räddar mycket skott ;) Det måste väl vara härligt för alla statistiker.

På förhand inför denna match kändes backsidan väldigt osäker. Nu i efterhand är det bara att be om ursäkt. Sebbe går in och agerar stabil back, d.v.s uppträder med stor pondus. Han såg även lite arg ut emellanåt. Mer sådant! Dennis gör också en mycket bra match. Kul att se. Moe är nästan helt matchotränad men ändå agerar han lugnt och säkert. Kul att se. Skogs får mycket istid igen, vilket innebär att dem som påstår att han gått lite skadad tidigare (och därav dåliga insatser) är ute och cyklar. Skogs gör en bra match. Lehtonen drar på sig tre utvisningar p.g.a att han inte hänger med. Det var väl så där. Men fruktansvärt viktigt att han är tillbaka. Det lär ju gå bättre nästa match. Till sist Styf. Nja, gick väl så där i första perioden. Sedan försvann han. Vet inte om han gjorde några byten eller hur många i andra.

Framåt handlade väl det mesta om Tenkrat. Men han var väldigt, väldigt ensam i sin kedja. Dock gör Jonte en bra comeback som defensiv center och skönt att han visade lite känslor igen. Jag försvarar inte en spelare som hoppar in en tackling, men det är skönt att det händer något iaf.
Men.......för att vi ska kunna vara med där uppe så måste vi värva en riktig center. Då får Jonte gå ut på en kant igen.

Det mest solklara inför matchen mot Rögle är att Magnus Åkerlund ska stå. Nu kan väl ingen påstå att Backe ska få chansen? Visserligen är Backe jämnare i år än ifjol (trots alla insläppta mål denna säsong) men det är även Åke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2008-10-16
Skarin: Åke måste få stå på lördag, han var mycket bra och han är inte lika passiv som Backe i målet, kul att se.
Kommentera