1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582213 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1076118

Sv: EU-stöd
andyo: "Om det vore som du sa, att alla tyckte Timrå var ett skithål - förklara då hur dom röstar fram samma sorts personer år efter år som sitter på arslet och formar, styr och ut(av)vecklar Timrå Kommun?"

Lathet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EU-stöd
ChriZt3r: Ja det är nog en del av sanningen, men sen tror jag helt seriöst att sossarna i Timrå hjärntvättar befolkningen på nått sätt (eller kanske hypnos?) innan valen.

73Sjöbba: Jag bor själv i kommunen (även om jag inte bor i hjärtat, det heliga centrumet, eller i Sörberge där gudstjänsterna äger rum i vår moské) och har bott här sen dagen jag föddes. Jag har haft säsongskort sen året dom sopade rent i allsvenskan och gick upp.

För mig betyder klubben Timrå IK mer än nån sketen jävla kommun som gömmer sig bakom ett framgångsrikt företag och i varje jävla tillfälle försöker åka snålskjuts på dess saga. Det kanske är bäst för Timrå Kommun om Timrå IK flyttar bort från orten egentligen, då kanske man vaknar upp och inser att man måste göra en total förändring.

För det är helt klart Timrå IKs enda alternativ för att kunna fortsätta utvecklas och vara med och tampas om målet som alla klubbar har: SM-guldet. Idag står utvecklingen stilla, under tiden som andra lag antingen drar ifrån i toppen eller kommer närmare underifrån.

Jag köper helt att folk vill ha kvar klubben för kommunens bästa och för att "vad vore stället utan dess stolthet?" Men då ska man fan inte komma å säga att man vill Timrå IKs bästa.

Men skulle tro att det kommer dröja ett tag innan det kommer beslut i frågan, och därefter tar det minst ett halvår att projektera skiten och ännu längre tid innan första spaden.

Så alla dom som verkligen brinner för att ha kvar laget i den nuvarande arenan får väl göra det bästa av situationen och gå på så mycket hockey som möjligt nu då. Skulle tro att Timrås publiksiffra ökade rejält då, har på känn att det inte är så väldigt många av dom som skrivit på namnlistan, är med i facebook-grupper emot arenaflytt etc - som verkligen går på matcherna i dagsläget.
Kommentera

Sv: EU-stöd

ChriZt3r:
Det har jag undrat över ett tag nu.
Betänk att Sossarna har haft egen majoritet sedan man gick till valurnorna för första gången. Förutom en treårsperiod(?) förra mandatperioden.

Kommentera