1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

EU-stöd

1076872 · » Till forumet


Sv: EU-stöd
Anonymous: Jag har aldrig påstått att Kenneth Westberg svängt i sitt ställningstagande för egen del utan vad jag menade var att han för att vara socialdemokrat hade en motsägelsefull uppfattning som går stick i stäv med sina partikamrater. Ingenting annat!
Kommentera

Sv: EU-stöd

pinus: Tack raring! Jag älskar dig också!

Puss.

Kommentera

Sv: EU-stöd
Uno Gordon: Sjöstedt!! Du har gett begreppet fårskalle ett ansikte.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Anonymous:

Förutom konservativa och kommunister fick han även med:

- fascister
- socialdemokrater
- centerpartister
- trädkramare, vilket man med lite vilja kan översätta till miljöpartister.

Som jag kan se det fick Uno med hela politiska skalan. Alla var alltså skithögar, förutom centerpartisterna. Intressant!
Kommentera

Sv: EU-stöd
Anonymous: Tror nog Uno är rätt medveten om att konservatism inte rimmar med kommunism på det sättet. Men just i det här specifika fallet så är det då inget radikalt, nytänkande och framåtriktad åsikt som dom som är emot en arenaflytt visat upp (även på kommunen då), men sen så är väl dom inte kommunister heller (de som styr Timrå och ca 50-60% av invånarna eller vad det är..). Men jag ska väl inte spy ur mig att det är konservativa åsikter de har i frågan, för det är ju bland de sista röda vill bli kallade, bara facist och kapitalist är väl värre.

Uno förstod min poäng och la på ett extra lager smör på mackan jag gjorde. Och nog tror jag att ni förstod vad han menade också egentligen, men istället så hakar ni upp er på ideologier han nämner lite ovårdat, när ni istället kan argumentera eller diskutera mot/med oss i den ställning vi har tagit i den här frågan.

Vad som kommer hända med alla kor i ljustorp och alla traktorer i stavre är svårt att veta, men en sak som är säker är att folk kommer bli förbannade av någon anledning, om klubben Timrå IK väljer att flytta för sin egen överlevnad, utveckling och framtida mål (läs Sm-guld).

Hörs hej.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Anonymous: ... men man kan ändå vara en konservativ kommunist=)
Kommentera

Sv: EU-stöd
Yellowcard: Kommunism innebär ju att man vill förända, gärna genom revolution. Kommunism är inte en konservativ ideologi.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Anonymous: Inte för att jag håller med Uno´s inlägg, men konservativ kommunist kan man då visst vara, men det är nog inte allt för vanligt att vara så radikal
Kommentera

Sv: EU-stöd
Uno Gordon: Är nog snarare du som är komísk här. Konservatism står så långt från Kommunism man kan komma.

Sen Kenneth har nog knappast svängt i denna fråga i alla fall, slå ihop Sundsvall och Timrå har han arbetat för i många år. Jag hörde det nog första gången för åtminstonde ett decennium sedan. Sen kanske du inte var född då, så då kan det ju kanske vara svårt att känna till saker så långt tillbaka i tiden.
Kommentera

Sv: EU-stöd

andyo: Klockrent talat! Det är dags att alla konservativa kommunister och bakåtsträvande fascistsvin vaknar upp ur koman och upp till verkligheten. Det är inte förrän det är tomt i båset som kossan saknas som det så vackert heter!

Det socialdemokratiska tänkandet genomsyrar tamefan hela kommunen rakt igenom! Man får vara tacksam att man blev Centerpartist. Det är läbbigt tycker jag att se alla trädkramare kliva ut ur garderoberna och börja raljera i denna fråga.

Det vet ju för tusan inte vad de snackar om! Allting skall vara så otroligt solidariskt ända uti fingerspetsarna och måttbanden och vågskålarna åker fram för att utkräva sin lystmätna revansch och millimeterrättvisa!

När t.o.m. urkraften Kenneth Westberg som är sprungen ur den socialdemokratiska andan kan vända blad och svänga kappan i motsatt riktning så måste man inse vilka det inte är som hänger med!

Sedan är det ju även komiskt att folk som normalt sett inte bryr sig ett skit om hockeyn egentligen skall lägga näsan i blöt och tycka någonting i en fråga det inte är insatta i överhuvudtaget!

Skrattretande.

Kommentera

Sv: EU-stöd
ChriZt3r: Ja det är nog en del av sanningen, men sen tror jag helt seriöst att sossarna i Timrå hjärntvättar befolkningen på nått sätt (eller kanske hypnos?) innan valen.

73Sjöbba: Jag bor själv i kommunen (även om jag inte bor i hjärtat, det heliga centrumet, eller i Sörberge där gudstjänsterna äger rum i vår moské) och har bott här sen dagen jag föddes. Jag har haft säsongskort sen året dom sopade rent i allsvenskan och gick upp.

För mig betyder klubben Timrå IK mer än nån sketen jävla kommun som gömmer sig bakom ett framgångsrikt företag och i varje jävla tillfälle försöker åka snålskjuts på dess saga. Det kanske är bäst för Timrå Kommun om Timrå IK flyttar bort från orten egentligen, då kanske man vaknar upp och inser att man måste göra en total förändring.

För det är helt klart Timrå IKs enda alternativ för att kunna fortsätta utvecklas och vara med och tampas om målet som alla klubbar har: SM-guldet. Idag står utvecklingen stilla, under tiden som andra lag antingen drar ifrån i toppen eller kommer närmare underifrån.

Jag köper helt att folk vill ha kvar klubben för kommunens bästa och för att "vad vore stället utan dess stolthet?" Men då ska man fan inte komma å säga att man vill Timrå IKs bästa.

Men skulle tro att det kommer dröja ett tag innan det kommer beslut i frågan, och därefter tar det minst ett halvår att projektera skiten och ännu längre tid innan första spaden.

Så alla dom som verkligen brinner för att ha kvar laget i den nuvarande arenan får väl göra det bästa av situationen och gå på så mycket hockey som möjligt nu då. Skulle tro att Timrås publiksiffra ökade rejält då, har på känn att det inte är så väldigt många av dom som skrivit på namnlistan, är med i facebook-grupper emot arenaflytt etc - som verkligen går på matcherna i dagsläget.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Bara hoppas att Timrå verkligen genomför en flytt till Sundsvall.

Vill vi vara med bland de stora pojkarna så är en flytt oundviklig.

Kommer själv från Härnösand och ser inga som helst bekymmer att resa ytterliggare 13km för att se ett starkare Timrå.
Kommentera

Sv: EU-stöd
andyo: För mig är Timrå bara Timrå IK, flyttar TIK så finns inget kvar där för mig. Så jag kan förstå lokalbefolkningen om man tar det enda dom har.
Klart att det finns säkert annat men inte i mina ögon.
Kommentera

Sv: EU-stöd

ChriZt3r:
Det har jag undrat över ett tag nu.
Betänk att Sossarna har haft egen majoritet sedan man gick till valurnorna för första gången. Förutom en treårsperiod(?) förra mandatperioden.

Kommentera

Sv: EU-stöd
andyo: "Om det vore som du sa, att alla tyckte Timrå var ett skithål - förklara då hur dom röstar fram samma sorts personer år efter år som sitter på arslet och formar, styr och ut(av)vecklar Timrå Kommun?"

Lathet?
Kommentera

Sv: EU-stöd
Skarin: Blir det inte tre "flugor" i en smäll då? "Blundar och väntar på en smäll" ;)
Kommentera

Sv: EU-stöd
diffe: det luktar för illa för att man ska kunna ställa bilen där
Kommentera

Sv: EU-stöd
ChriZt3r: Nej du har helt fel. Det finns en oerhört stor del av befolkningen i Timrå Kommun som har en enorm kärlek till sina kommun, patrioismen flödar. De skulle offra oerhört mycket för sin kommun!

Om det vore som du sa, att alla tyckte Timrå var ett skithål - förklara då hur dom röstar fram samma sorts personer år efter år som sitter på arslet och formar, styr och ut(av)vecklar Timrå Kommun?
Kommentera

Sv: EU-stöd
ChriZt3r: ja absolut är timrå som du säger, är det inte lika bra att göra en jätte parkering av Timrå så det slipper bli så trångt i Sundsvall.
Kommentera

Sv: EU-stöd
andyo: Vadårå? Alla är väl överens att Timrå är ett skithål, jag har ialla fall inte träffat många som tycker tvärtom.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Knylan: Instämmer, men jag tycker att det Ambroo sa om korna i ljustorp och det där höll ungefär samma klass. Undrar om dom kan visa sig öppet nu i kommunen efter dessa uttalanden..
Kommentera

Sv: EU-stöd
sirred_Dwarf: Jag tror du bjöd på den bästa kommentaren under denna arenadiskussions typ femåriga historia. Jag tycker helt enkelt att vi sätter "För mig är Timrå ett skithål och kommer alltid att vara det fast de kommer ändå alltid vara hemma." som rubrik på det hela. Fullkomligt lysande, haha.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Sedan är ju Lötas hamn i behov av att piffas upp lite :)
Kommentera

Sv: EU-stöd
-Gurra-: Jag vet inte men det är är ju en fråga om överlevnad för Timrås hockeyklubb och inte hur övriga Sverige ser på Timrå som ort. För mig är Timrå ett skithål och kommer alltid att vara det fast de kommer ändå alltid vara hemma.

Om det är bättre att för klubben att flytta till Sundsvall så ska den göra det tycker jag. Jag tror att det skulle ge ett positivt resultat för Timrå IK att flytta arenan till Sundsvall sedan får Ewa grina hur mycket hon vill för min del.

Timrå IK är INTE Timrå Kommun.. Det är en förening som är i behov av att gå i vinst och det går inte att suga ut mycket mer pengar som läget ser ut nu
Kommentera

Sv: EU-stöd
-Gurra-:
Kanske hamnen blir satt på kartan i stället:)
Kommentera

Sv: EU-stöd
Maggan: Det blir väl trevligt att åka upp dit då? ;) Vi kanske har bortamatch samma dag ju :) Två flugor i en smäll.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Kongo: Ja du, tänk den tanken att man skulle få en tid för t.ex. mammografi - och måste åka upp till Ö-vik!
Jääääätte bra idé Einstein.
Kommentera

Sv: EU-stöd
-Gurra-:
Det största hotet mot orten Timrå är väl Ewa Lindstrand och Norrbottensplanerna.
Kommentera

Sv: EU-stöd
-Gurra-: Men är det kommunens- eller föreningens framtid vi ska gynna?
Kommentera

EU-stöd
Så var det bekräftat då.

Pengarna som Timrå IK blev nekade. Som troligast kommer tvinga klubben att flytta till Sundsvall. En förlust som fullkomligt kommer att krossa kommunens hjärta och själ. Dessa pengar gick istället till en utbyggnad av en industrihamn i Söråker vilket var såååååå mycket mer nödvändigt.

Timrås namn på kartan blir allt suddigare.
Kommentera

1076872 · »