1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1076214

Sv: EU-stöd

andyo: Klockrent talat! Det är dags att alla konservativa kommunister och bakåtsträvande fascistsvin vaknar upp ur koman och upp till verkligheten. Det är inte förrän det är tomt i båset som kossan saknas som det så vackert heter!

Det socialdemokratiska tänkandet genomsyrar tamefan hela kommunen rakt igenom! Man får vara tacksam att man blev Centerpartist. Det är läbbigt tycker jag att se alla trädkramare kliva ut ur garderoberna och börja raljera i denna fråga.

Det vet ju för tusan inte vad de snackar om! Allting skall vara så otroligt solidariskt ända uti fingerspetsarna och måttbanden och vågskålarna åker fram för att utkräva sin lystmätna revansch och millimeterrättvisa!

När t.o.m. urkraften Kenneth Westberg som är sprungen ur den socialdemokratiska andan kan vända blad och svänga kappan i motsatt riktning så måste man inse vilka det inte är som hänger med!

Sedan är det ju även komiskt att folk som normalt sett inte bryr sig ett skit om hockeyn egentligen skall lägga näsan i blöt och tycka någonting i en fråga det inte är insatta i överhuvudtaget!

Skrattretande.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EU-stöd
Uno Gordon: Sjöstedt!! Du har gett begreppet fårskalle ett ansikte.
Kommentera

Sv: EU-stöd
Uno Gordon: Är nog snarare du som är komísk här. Konservatism står så långt från Kommunism man kan komma.

Sen Kenneth har nog knappast svängt i denna fråga i alla fall, slå ihop Sundsvall och Timrå har han arbetat för i många år. Jag hörde det nog första gången för åtminstonde ett decennium sedan. Sen kanske du inte var född då, så då kan det ju kanske vara svårt att känna till saker så långt tillbaka i tiden.
Kommentera