1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581687 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1077016

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
Och Jimmy bloggar vidare. Han talar om kris. Jojo! Mycket bra skriven blogg för övrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
250kg kärlek: Jo, kris är det. Tycker du också det nu?

JimmyH är väldigt bra på att ta omvägar. I grund och botten tycker han som mig väldigt ofta. Jag tycker ofta som han också. Men han saknar ofta ödmjukhet och är orättvis i sin bedömning många gånger. Det gör att han blir sur på mig och avreagerar sig via sin blogg. Kul men barnsligt och igenomskinligt. Han gillar att härma också. Så har det varit länge nu. Sådant märker jag eftersom jag kan honom utantill. Det gör mig irriterad. Det är jobbigt. Dessutom vet jag att han avgudar Johan Backlund något enormt. Det har han gjort ända sedan han kom hit. Kanske är det för att han är så lik hans bror till utseendet. Han anser att Backe är topp 3 i elitserien och är kaxigt inställd till det. Det tycker inte jag. Han tycker också att Phillippe "släpp-in-vad-du-vill" De Rouville var en bra målvakt. Det tycker inte jag.

Dessutom har JimmyH och hans sambo Kattiz åkt med mig till matcherna under många år nu. Dit och hem. Vad det hör hit vet jag väl inte. Men det kanske hör hit ändå. Ödmjukhet och rättvisa är något som jag gillar skarpt. Ibland spricker bubblan.

I övrigt tycker jag väl inte att han analyserar så vidare bra. Snarare tvärtom många gånger. Men han verkar "äntligen" börja inse att Challe KANSKE inte är rätt man för dagens TIK och att denna klubb också har/har haft mycket negativt i sig bakom kulisserna osv, osv. Det är inte bara ros hela tiden. Det är lite nyström också, hehe. Det har han sällan velat se. Han är bra den gode Jimmy. Men han är lite väl sent ute med sina teorier.

Men det är inte slut än. Han skriver mig under "chock". Det är komiskt och gulligt av honom. Men för mig är det inte konstigt att Backe gör en sådan här insats. Det har hänt så många gånger förr. Men inte enligt Jimmy så klart. Han blev väl sur när jag tog upp Figrens billiga mål i ett SMS mot DIF när matchen var målmässigt jämn. Det blundade Jimmy för. Min chock var istället hur i *pip* Challe (en av Jimmys idoler) kunde ställa Backe i mål denna match. Men det förstod nog inte Jimmy att jag och alla andra ifrågasatte detta. Han tycker istället att det var rätt, eller ett 50/50-val som han uttrycker sig. Hmmmmmm. Det visar väl vad han kan egentligen. Enögdhet kallas det, men också tjurighet. Där har ni lite av det goda.

Hur många matchers avstängning får Jonte tror ni? Vad tror Jimmy? Jag hoppas på noll, men det bör väl bli ett par iaf, så som det såg ut.
Kommentera