1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581684 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1077017

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
Dallas:

Tack! Det var snällt skrivet av dig.

Raggaren Putte:

Faktum är att jag faktiskt sitter och spelar musik, även om den inte är särskilt glad. Titanic - briljant film. Heders till alla de gentlemän som tog sitt ansvar och följde det sjunkande skeppet till botten. Jag hade gjort likadant. Briljant film förresten. Å andra sidan hoppas jag verkligen att Timrå IK agerar. Inte genom att sparka "Challe" och Nygårds, men visst behöver vi förstärka på såväl back- som centersidan. Hoppas att så sker! Det är bara det att jag anser detta vara så uppenbart att jag inte orkade skriva det i mitt förra inlägg.

ITK:

Jag känner då ingen pisslukt. Det enda jag vet är att varje spelare i Timrå IK gör sitt allra bästa för att vi ska hänga kvar. Varför skulle de göra något annat? Vem fan vill åka ur en serie och därmed sänka sitt värde på spelarmarknaden...?

Jag tror ärligt talat att Firman Boys var en av orsakerna till att AIK åkte ur allsvenskan 2004. Spelarna blev alldeles för ängsliga och misslyckades därmed med det mesta. Dessutom fick man spela inför tomma läktare i en helt avgörande match. Starkt jobbat, "supportrar"!

Jag sitter inte alls på någon jävla piedestal. Jag är bara en av er. Men jag väljer att inte lägga ner lika förbannat mycket tid och pengar som vissa andra. Fast om jag nu gjorde det, så inte skulle jag begära så mycket mer för det. Självklart är jag lika bedrövad som du för att vi ligger där vi ligger, men vetskapen om att alla inom föreningen Timrå IK säkerligen gör sitt bästa (för sin egen skull, om inte annat) gör att jag i nuläget inte vill anklaga någon. Visst blev jag missnöjd med valet av sportchefer samt den riktigt naiva lösningen av centerfrågan. Men det var då det. Varför sitta och skriva 114 inlägg till om samma sak? Nu hoppas jag bara att sportledningen finner en lösning, då även jag är less på rådande hönsgård i vårt försvar. Skadeläget, om inte annat, borde få denna ledning att leta med ljus och lykta efter möjliga förstärkningar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
DJ Hemp: Bra inlägg Hempen.
HEJA TIMRÅ!!!
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
100 mil hem...
jaja de får väl gå för denna gång...
har juh iallefal träffat en massa trevligt folk...
suck ja borde bli portad från borta arenor...
vajre resa = förlust
Kommentera