1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581663 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1077093

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18

Skarin: "Jo, kris är det. Tycker du också det nu?"

Handen på hjärtat tyckte jag det var kris redan då TJ gick ut i tidningen och berättade om att det var skadorna som orsakade motgångarna. Hans uttalande lugnade mig inte mer än att han säkert hade rätt (med tanke på att hans jobb sannolikt innebär bra mycket mer kunskaper än en korvhandlare). Så ordet kris kom aldrig från min mun även om den känslan fanns där.

Jag tycker att årets säsong har börjat mycket oroväckande. Jag ser inga linjer i spelet, eller för att på ett kortfattat sätt summera läget: det är få om ens något som fungerar i laget. Den enda lilla ljusglimt under inledningen har varit Pärssinens genialiska spelsinne där Hynning tack vare Timo kunnat leverera. 

De senaste säsongerna har vi haft något som gjort att vi vunnit matcher utan att imponera. Det har funnits något som saknas i årets upplaga. Nu har vi spelat så många matcher att man börjar se en trend i vart detta bär hän. Och inte är det uppåt. Det som också känns förjävligt är att när man synar spelarmaterialet så bör vi kunna kriga i alla fall på den övre halva av tabellen. Nu ligger vi nästan sist utan ett uns hopp att det ska vända.

Alltså, jag är inte rätt person att döma ut enskilda spelare eller ledare för de uteblivna resultaten. Men jag har en oroande känsla att det inte står rätt till i föreningen. Om det är Challes fel eller Thomas Johanssons eller någon annans, det vet inte jag. Däremot tror jag att det bör hända saker som om inte annat väcker de döda. För det är många i Timrå IK som underpresterar å det grövsta. Det måste det rådas bot på.

Kommentera