1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581814 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1078772

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
250kg kärlek: Jo men tyckte inte han gjorde några större misstag, vilket gör att hans insats i mina ögon inte vara jätte dålig.

Då tycker jag Jonson gjorde en mycket sämre match, han har fysiken men, han åker runt på planen och beter sig som han väger hälften av det han gör, han petar lite med klubban och när han ska lägga iväg en pass eller få ut pucken ur zon i box-play, Då blir det hur mesiga tillslag som helst. Nä från Jonson sida vill jag se mer kroppskontakt och en bestämdhet i hans agerande. Tillviss del gäller detta Lotvonen med, men idag tyckta jag att han kom undan med hedern i behåll.

Varför jag är så kritisk emot Jonson är för att jag ser en enorm potential i honom, hans måste bara inse det själv och våga spela ut sitt fulla register, Lotvonen är nye Koskinen som är viktig för laget som helhet, men han blandar och ger för mycket, har större förväntingar på Jonson, inte lika stora på Lotvonen.

Lotvonen har i alla fall lyckats producera 8p Jonson 1p, dessutom är Lotvonen bättre i deffensiven generellt än vad Jonson är, jag skulle vilja att det var tvärtom, bland annat för att Jonson har framtiden för sig, han har fortfarande relativt ung, han måste börja ta nästa kliv!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23
lungan: Båda är ju först och främst defensiva backar så poängproduktionen kanske inte är det primära. Angående RJ's intensitet i spelet så är det ju inte heller helt otänkbart att han lider lite av sviterna efter skadan. Jag tycker att han inlett säsongen positivt ändå, speciellt med tanke på hans svaga fjolårssäsong. Positionsspelet har blivit bättre och nog har han väl ändå börjat använda fysiken lite mer, exempelvis open ice tacklingen på SAIKs Viklund och höfttacklingen på Salomonsson mot Rögle sist. Jag är säker på att RJ kommer att vara ett utropstecken i positiv bemärkelse i slutet av säsongen, speciellt om han kan bli lite rejälare i närkampsspelet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2008-10-23

lungan: Lotvonen är oftast en bra spelare. I afton var han inte det. Han verkar lida av ett "måste" som ingen av oss begär.

Lotvonen var nog den mest anonyma av alla backar. Bättre då att ge credit till Moe och Skogs. Två spelare som impnerade rejält i afton. Skogs, värdelös, visade lite av sin kapacitet. Moe blir timrås backjätte vad det lider.

Lotvonen är aningen överskattad, enligt mig.

Kommentera