1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1079516

Sv: Jonte Hedström

winstonoboogie: Jag har många roliga minnen av Hedström också. Han har faktiskt tillfört föreningen en hel del. Sånt är lätt att glömma.

Även om pengarna till stor del fällde avgörandet för Hedströms val när han återvände efter sin sessior i Anaheim så är jag övertygad om att han såg en framtid i Timrå IK. Nu när det inte stämmer så ska han bort (enligt många s.k experter).

Jag minns då han skrev på för oss hur salig de allra flesta var och hur man rosade Hedström. Hur man försvarade Hedström i det "svek" SAIKare kände inför det faktum att Hedström var förlorad för i alla fall tre år framåt.

Jag tror också att det bästa är att Hedström finner en annan lösning inför fortsättningen. Men till skillnad från dig minns jag tilbaka på de år Hedström var en frälsare och allt bra han gjort för föreningen. Det blir så mycket enklare att förstå då.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
250kg kärlek: Jag håller med dig till viss del, jag var lyrisk när han skrev på första gången och han gjorde en kanon säsong under nhl strejken !!, men sen tycker jag att han har glömt bort vem han egentligen är, han är ingen Z eller foppa och kommer aldrig bli, hedström måste jobba med skridskorna, tackla, få i gång laget med energi men det tycker jag att han har blivit för " stor" för, enligt mig så tror hedström att han är viktigare för laget laget själv,.

nu har TIK vunnit två utan Hedström
Kommentera