1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1079519

Sv: Jonte Hedström
250kg kärlek: Jag håller med dig till viss del, jag var lyrisk när han skrev på första gången och han gjorde en kanon säsong under nhl strejken !!, men sen tycker jag att han har glömt bort vem han egentligen är, han är ingen Z eller foppa och kommer aldrig bli, hedström måste jobba med skridskorna, tackla, få i gång laget med energi men det tycker jag att han har blivit för " stor" för, enligt mig så tror hedström att han är viktigare för laget laget själv,.

nu har TIK vunnit två utan Hedström
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
winstonoboogie:

Helt rätt, sälj eländet och köp backar för pengarna :-)
Dom nya frigjorda slantarna kan vi köpa en center för.

Men var köper man hjärta?

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström

winstonoboogie:Hedström skulle antagligen tillföra något annat lag mer än han i dagsläget gör i Timrå IK. Där är vi överens.

Men du har basunerat ut att challe ska avgå också, om jag inte minns fel. Så löser man inga problem. Vi kan inte skicka hela laget bara för att det inte går som vi vill. Vi måste ta förnuftiga beslut och försöka ta det lugnt i eventuella ommöbleringar. Laget som sådant är det inget fel på. Materialet borde mycket väl räcka till en slutspelplats. Men jag förstår dig, det är lätt att skylla på den spelare som tjänar mest och som kanske levererar minst.

Ligger det någon sanning bakom eventuella diskussioner att Hedström hamnar i en annan klubb, ja då välkomnar jag det. Föreningen anser i så fall att Hedström inte räcker till, på endera sätt. Svårare då att liksom bara skänka bort honom, skulle tro att man vill ha lite betalt. Intensiva diskussioner förs antagligen, i så fall.

Tidigare idag skrev jag exakt samma sak som dig. Timrå har vunnit de två senaste matcherna i Hedströms frånvaro. Vi tycker nog rätt lika trots allt.

Kommentera