1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080226

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Ja, det du sklrev från början om att hur man tycker om TIK skiftar från match till match håller jag med om men, men , men..

Jag tror säkert att Jonte försökt komma tillbaks, men samtidigt har det flesta på detta forumet överskattat Jonte totalt, han är inte född til sniper/målgörare, han är en grovjobbare ungefär typen som Toni Mäkiaho och vi ser vad han visar nu.
Jag hade inte blivit ledsen om Jonte gått till SAIK med en sån lön igentligen, vi hade fått tre st mika pyrölä för jontes lön och den är för stor, det går inte att komma ifrån, och sedan är jag glad över att han inte spelar och dessutom gör poäng, läste ni ABs artikel 150 000 per poäng (inte säkert att den stämmer men iallfall.)
Det som också är konstigt det är att det du skrev tyckte flera av dom som varit hårdast mot Jonte var ett bra inlägg, vilket är konstigt me det kan bero att vissa blir VÄLDIGT påverkade av vad som skrivs och sägs av ANDRA.

Jag saknar den Jonte som det var tänkt att vi skulle ha för en normal lön på 150 000 kanske i månaden och en kille med Hjärta och Kämpaglöd för Timrå..
Jonte har varit min favorit spelare ända sedan han åkte till NHL FÖRSTA gången, då var han en riktig Payn in The ASS som man brukar säga..
Men vi ser ju denna trend med Per Ledin nu också, han var också en ssån här typ nu helt plötsligt har han flyt och är nu vass poänggörare men om han blir skadad vad händer då han tappar formen och han kan inte komma tillbaka till någon av han spelstilar.

Dock var det dumt av styrelsen att ge han sån här stor lön vilket orsakade att man inte hade råd att köpa en ny Center och då skolade man om Jonte till det som knappt kan teka ännu ett dumt drag som leder till att han måste byta spelstil igen..

Visst han har säkert haft det tufft med anorexia och så men man kan inte vara hur JÄVLA snäll som hellst mot en spelare som kanske tar mer plats i Omklädninsrummet än självaste tränaren, och då måste något hända.
Ingen verkar våga sätta sig emot han utan det är han som bestämmer i omklädningsrummet och därav bråk med challe.
En annan dum sak var ju att han får bestämma själv om han vill stanna sånt borde inte få finnas i ett kontrakt,

Jag är säker på att Jonte tyvär för min del kommer stanna i Timrå med sin enorma lön, detta rykte är bara något desperat försök av både LHFS fans och Timrås ..

Så ni har minst ett år till efter denna säsong att vara snälla och sedan hata Jonte.

mackelito har sagt sitt.....även fast alla kanske inte badar i fontänerna efter mitt tal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
Mackelito: Kan bara inse och beklaga faktum att rykten och hörsägnar är fakta i dina ögon, snälla börja med att läsa artiklen som AB publicerade, kommentera inte Rubriken bara.


Helt otroligt hur folk kan dra slutsater och fakta från ingenting.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
Mackelito: En fråga till dig då? Är påståendet att Jonte tar mer plats en alla andra i omklädningsrummet och tilloch med mer en tränaren bara dina spekulationer ?? Utan källor kan du ju inte annat en att betraktas som ett rykte annars !
Kommentera