1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080121

Sv: Jonte Hedström
Hej på er ärade hockeyvänner.

Nedan följer en liten text som av trångsynta samt argumentationslystna samt för dagen pms-diagnostiserade skulle kunna tas för ett försök att reta samt uppvigla stämningen här inne på Hockeysnack.
Ni mer normala som kan se helheten och med sund inställning ta emot denna text utan att känna er träffad kan också läsa om ni vill.

Måste bara få säga att jag är DÖDLIGT less på dessa eviga rykten som jag tycker florerar i tid och otid här inne på HS.

Över huvud taget så är ju merparten av HS-skribenterna så svart/vita i sina kommentarer över Timrå IK's form samt matchande av spelare.

Ena dagen så har Timrå ik vunnit en match och genast är resten en transportsträcka mot det kommande "Guldet". Sedan så kommer en förlust och ångesten träder in med full kraft likt en Londondimma och kvalserien är i praktiken redan förlorad.

Ang Jonte Hedström så vet jag ej och bryr mig inte för den delen heller hur var och en ställer sig i frågan men jag SKÄMS över att vara en s.k Timråsupporter när man ser den "häxjakt" som jag tycker mig se bedrivas mot honom.

Jag är kanske för snäll i mitt resonemang men jag tycker ej på långa vägar att hans sista chanser att bevisa sig i Timrå är förbi. Tvärt om mot vad många andra tycks mena så ser jag en kille som haft ett rent HELVETE att komma tillbaks och som jobbat riktigt hårt för att lyckas.
Det är lätt för dem som inte har en aning om psykisk obalans samt illamående att tycka att det borde ha gått fortare att få tillbaks spelglädjen mm och precis när det börjar släppa för Jonte och han hittar form/spelkamrater mm så blir han söndertacklad, schysst men trist.

Nu när han har jobbat som en gnu för att åter komma tillbaks så sätts han i nya formationer med helt ny roll dessutom och likt FÖRBANNAT så verkar alla förvänta sig "hattrick" av honom varje match......

SKÄMMES TA MIG FAN !!!

Jag personligen har ingen s.k "inside information" över varken olikheterna mellan Jonte/Challe eller något annat och för min egen del är jag av en synnerligen medmänsklig och förlåtande natur som bara hoppas att han får komma tillbaks till gammal fin form, hitta sig själv samt börja trivas med livet vilken i sin tur skulle ge resultat både på isen, avbytarbänken, logen mm

Dock undrar jag hur detta skall kunna vara möjligt när man likt ilskna vargar jagar varje tillfälle att ge sina synpunkter som till stor del tycks mena att "han skall åt helv--e och att ingen skall sakna den överbetalda föredettingen"

Nämn för mig hur den ingrediensen tillför positiv näring i morgongröten.

Med stor sorg i hjärtat skulle jag personligen ta emot en nyhet där Jonathan Hedström skulle visa sig vara klar för en annan klubb så snälla...

...KOM IGEN NU ALLA och stötta jonte med all er kraft så skall ni se att det vänder...

Pratarn har talat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Tror man måste skilja på häxjakt och rena personliga påhopp på Jonte, sånt är aldrig acceptabelt oavsett vilken det rör, och distanserade, genomtänkta utvärderingar av honom som spelare.

Jag vidhåller att hittills med facit i hand har inte Jonte varit enn lyckad värvning! Jag tillhör den skara som dessutom är osäker på om han någonsin kommer prestera vad som förväntades av honom, han är trots allt en av ES absolut bäst betalda spelare!

Det är en sak att vi supportrar inte skall kasta skit på honom, TIK som förening med mål att nå sportsliga framgångar har inte råd att betala de pengarna för en spelares möjlighet att "komma tillbaka" som människa. Delar av 1:a säsongen kunde jag acceptera, t.o.m hela 1:a kanske. Men nu är tålamodet slut.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Bra skrivet inlägg. Du får med dig rätt många där.

När det gäller hockeysnack är det ett forum för supportrar och andra intresserade. Här kommer det alltid finnas rykten, spekulationer, fabulationer och starka åsikter. Så är det och det är ju det som är grejen med ett forum. Så om du är dödligt less på det så måste jag nog tyvärr för din del säga att det kommer inte bli bättre.

Intressant när du skriver att merparten av skribenterna på HS är svart/vita i sina kommentarer. Håller inte med. Vågar snarare påstå att det är du som är svart/vit i din bedömning av inläggen. En väldigt liten del av alla som skriver här har extrema åsikter vid vinst eller förlust. Alla ska avgå vid förlust samt SM-Guldet är klart vid vinst. Precis som du skrev. Men det är en liten del. Det är oftast samma personer varje gång som har de extrema åsikterna.

Stämningen påverkas alltid efter lagets resultat. Stämningen kommer alltid vara sämre efter efter en förlust jämfört med en vinst. Här gäller det att inte se inläggen svart/vit som jag tror du gör. Vad menar man egentligen när man skriver att Dennis Persson gick bort sig fullständigt vid första målet eller att Mikko Lehtonen har ett bra skott?

Då kommer vi till Hedström-debatten. Häxjakt är ett starkt ord. Jag tycker inte att det bedrivs någon häxjakt på Hedström härinne. Jag har sett några hårda ord men de är lätträknade. Jag ger dig rätt när du skriver att åsikter som säger Hedström ska bort inte stöttar honom. MEN som jag skriver längre upp så är forumet till för att framföra åsikter osv. Dom flesta här inne vill Timrå IKs bästa och man måste också få framföra saker som man tycker är dåligt.

Många däribland jag ser gärna att Timrå släpper jonte till en annan klubb för att få loss pengar. Ska vi inte få ha de åsikterna för att "vi inte stöttar jonte"? Jag har ingenting emot Hedström och vore såklart jätteglad om han äntligen skulle komma igång. Min åsikt är att jag tror inte att han kommer att göra det i Timrå. Därför vill jag att man släpper honom till en annan klubb om det finns möjlighet. Det är ingen häxjakt.

Så återigen så tror jag att det är du själv som ser allting svart på vitt.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Ja, det du sklrev från början om att hur man tycker om TIK skiftar från match till match håller jag med om men, men , men..

Jag tror säkert att Jonte försökt komma tillbaks, men samtidigt har det flesta på detta forumet överskattat Jonte totalt, han är inte född til sniper/målgörare, han är en grovjobbare ungefär typen som Toni Mäkiaho och vi ser vad han visar nu.
Jag hade inte blivit ledsen om Jonte gått till SAIK med en sån lön igentligen, vi hade fått tre st mika pyrölä för jontes lön och den är för stor, det går inte att komma ifrån, och sedan är jag glad över att han inte spelar och dessutom gör poäng, läste ni ABs artikel 150 000 per poäng (inte säkert att den stämmer men iallfall.)
Det som också är konstigt det är att det du skrev tyckte flera av dom som varit hårdast mot Jonte var ett bra inlägg, vilket är konstigt me det kan bero att vissa blir VÄLDIGT påverkade av vad som skrivs och sägs av ANDRA.

Jag saknar den Jonte som det var tänkt att vi skulle ha för en normal lön på 150 000 kanske i månaden och en kille med Hjärta och Kämpaglöd för Timrå..
Jonte har varit min favorit spelare ända sedan han åkte till NHL FÖRSTA gången, då var han en riktig Payn in The ASS som man brukar säga..
Men vi ser ju denna trend med Per Ledin nu också, han var också en ssån här typ nu helt plötsligt har han flyt och är nu vass poänggörare men om han blir skadad vad händer då han tappar formen och han kan inte komma tillbaka till någon av han spelstilar.

Dock var det dumt av styrelsen att ge han sån här stor lön vilket orsakade att man inte hade råd att köpa en ny Center och då skolade man om Jonte till det som knappt kan teka ännu ett dumt drag som leder till att han måste byta spelstil igen..

Visst han har säkert haft det tufft med anorexia och så men man kan inte vara hur JÄVLA snäll som hellst mot en spelare som kanske tar mer plats i Omklädninsrummet än självaste tränaren, och då måste något hända.
Ingen verkar våga sätta sig emot han utan det är han som bestämmer i omklädningsrummet och därav bråk med challe.
En annan dum sak var ju att han får bestämma själv om han vill stanna sånt borde inte få finnas i ett kontrakt,

Jag är säker på att Jonte tyvär för min del kommer stanna i Timrå med sin enorma lön, detta rykte är bara något desperat försök av både LHFS fans och Timrås ..

Så ni har minst ett år till efter denna säsong att vara snälla och sedan hata Jonte.

mackelito har sagt sitt.....även fast alla kanske inte badar i fontänerna efter mitt tal.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: bara att buga och bocka, otroligt klockrent inlägg
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Klock-RENT!
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Bra talat pratarn!!
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Bra skrivet. Jag kan inte förstå på vilket sätt denna korkade häxjakt skulle gynna klubben i våra hjärtan.
Som jag skrivet tidigare. Det är ju klubben som valt att betala dessa pengar till Jonte. Det är ju inte Jontes fel. Sedan att han inte kommit tillbaka i den takt som många kanske oxå klubben förväntat sig är ju inte hans fel heller.

Jag är 100% övertygad om att han gjort allt för att komma tillbaka. Hela tiden

Och nu har han fått vila några matcher som säkert gjort hans ljumskar gott.
Om man har nån sorts vett så slutar man detta eviga skitsnack och stöttar Jonte med all kraft. Det är ju det viktigaste av allt för en person med hans problem.

Då kan vi snacka om att vi förstärkt laget
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
Jag tycker att samtliga här läsa "pratarns" inlägg från 20:45 idag,det var faan det bästa inlägg som skrivits här på länge....
Kommentera