1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080261

Sv: Jonte Hedström
pratarn: Bra skrivet inlägg. Du får med dig rätt många där.

När det gäller hockeysnack är det ett forum för supportrar och andra intresserade. Här kommer det alltid finnas rykten, spekulationer, fabulationer och starka åsikter. Så är det och det är ju det som är grejen med ett forum. Så om du är dödligt less på det så måste jag nog tyvärr för din del säga att det kommer inte bli bättre.

Intressant när du skriver att merparten av skribenterna på HS är svart/vita i sina kommentarer. Håller inte med. Vågar snarare påstå att det är du som är svart/vit i din bedömning av inläggen. En väldigt liten del av alla som skriver här har extrema åsikter vid vinst eller förlust. Alla ska avgå vid förlust samt SM-Guldet är klart vid vinst. Precis som du skrev. Men det är en liten del. Det är oftast samma personer varje gång som har de extrema åsikterna.

Stämningen påverkas alltid efter lagets resultat. Stämningen kommer alltid vara sämre efter efter en förlust jämfört med en vinst. Här gäller det att inte se inläggen svart/vit som jag tror du gör. Vad menar man egentligen när man skriver att Dennis Persson gick bort sig fullständigt vid första målet eller att Mikko Lehtonen har ett bra skott?

Då kommer vi till Hedström-debatten. Häxjakt är ett starkt ord. Jag tycker inte att det bedrivs någon häxjakt på Hedström härinne. Jag har sett några hårda ord men de är lätträknade. Jag ger dig rätt när du skriver att åsikter som säger Hedström ska bort inte stöttar honom. MEN som jag skriver längre upp så är forumet till för att framföra åsikter osv. Dom flesta här inne vill Timrå IKs bästa och man måste också få framföra saker som man tycker är dåligt.

Många däribland jag ser gärna att Timrå släpper jonte till en annan klubb för att få loss pengar. Ska vi inte få ha de åsikterna för att "vi inte stöttar jonte"? Jag har ingenting emot Hedström och vore såklart jätteglad om han äntligen skulle komma igång. Min åsikt är att jag tror inte att han kommer att göra det i Timrå. Därför vill jag att man släpper honom till en annan klubb om det finns möjlighet. Det är ingen häxjakt.

Så återigen så tror jag att det är du själv som ser allting svart på vitt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
Bergius: Ang. "Jonte". Har han inte sagt en gång för alla att han skall fullgöra sitt kontrakt med Timrå för sedan eventuellt avsluta karriären i Skellefteå?
Det betyder vad jag förstår att Luleå-snacket är ankskit från början till slut.
"Jonte" kommer att bli grymt viktig för laget nu i höst o vinter.
Japp!
Kommentera