1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582383 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080759

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2008-10-28
*Om Backe hade agerat förstemålvakt (varför blir det så här även om just jag inte är särskilt förvånad?), om vi hade haft lite mer flyt framåt i framförallt den första perioden, om Hynning hade satt sitt öppna mål i andra (nu tog han dock revansch på ett fantastiskt sätt lite senare, men det var han skyldig oss!), då hade vi vunnit den här matchen efter full tid eftersom Skellefteå inte direkt var så där hemskt bra. SAIK var sega.

*Moe är vår klart bästa offensiva back. Väldigt kul och imponerande att se. Spelar ingen roll att han ställer till det ibland, han är vår bästa back ändå. Han är smart, bra med puck, väldigt bra i pp och serverade Tenkrat. Det misslyckades Björn Svensson med förra matchen men han är dock inte ensam om det. Snabba pass och beslut.

*Pyörälä såg inte riktigt ut att trivas som center ikväll men han var bra ändå. Bara en sådan sak. Klasspelare.

*Tenkrat, Pääjärvi, Hynning och Wandell bästa forwards.

*Jag vill inte låta tjatig, men vi behöver en ny back och en ny center för att vi ska bli riktigt slagkraftiga. Alltså så pass slagkraftiga att vi hamnar topp 5-6 eller förmodligen ännu högre om det vill sig väldigt väl vilket på så sätt även gör oss väldigt farliga i ett slutspel. Annars får vi harva på här nere och försöka undvika kvalserien eller nå en slutspelsplats. Det är ju en viss spänning med det också... Men å andra sidan vägrar jag tro något annat att det lag vi har idag är för dåliga för att åtminstone gå till slutspel. Det är svårt.

*Vi vann och det var rättvist. Mycket starkt att vända 1-3 på bortaplan i den sista perioden.

*Nu kommer Jonte tillbaka på torsdag i länsderbyt. Det blir intressant. Kan det bli en bättre match att komma tillbaka till? Nej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2008-10-28
Skarin: Får vi se en Jonte som åker runt å smäller på torsdag ? Kanske en fajt med Wernblom ? Fast det e klart Werner lirar i 4 e så det är nog ingen idé att ödsla tid med den gubben....
Jonte "the awekening"
Kommentera