1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1081869

Sv: Silly season 08/09
Vi måste värva en defensiv backspecialist och en skicklig center för 94:e gången denna säsong. Annars kommer det här gå åt helvete.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Skarin: Hade bara Styf hållit sig hel så hade det nog sett någorlunda bra ut i de bakre leden. Jag antar ju att Challes idé inför säsongen var att ha en mer spelande försvarslinje. Men då håller det ju inte att de defensiva backarna är skadade hela tiden. Det finns inte så mycket att vänta på, det är väl för fan bara att handla i det här läget innan det är för sent. Vi ska vara ruskigt glada att serien är så pass jämn som den är i år.

Jag tror också att Challe räknade med att en center skulle värvas då Hahl försvann då han nu står med spelskickliga backar men saknar en förstacenter kan underlätta för backarna. Man kommer nästan alltid ur zon på ett bra sätt då Wandell är på isen. Värre var det igår då en helt oinspirerad Pyörälä inte hämtade puck som i de tidigare matcherna. Bagarn är iskall så det är lite samma sak där, yttrarna får böka pucken ur zon och jobba sig vidare därifrån.

Stämmer det nu att Pärssinen är tillbaka om 4 veckor så är ju det positivt, fårgan är hur länge det håller den här gången. Lotvonen verkar ju bli borta ett tag och Styf har några veckor kvar. Som ovan, det är väl bara att ge sig ur och handla. Man får väl plocka pengar av det egna kapitalet om det är så jävla illa med ekonomin.

Sen som många påpekat så borde det finnas löneposter kvar som inte är fyllda. Frågan är ju om man inte budgeterat med slutspel? Man gjorde väl det för första gången ifjol och kunde då ha en högre lönebudget men då krävdes också semi för att gå +/- 0 i princip. Givetvis har spelare man förnyat kontrakten med fått än mer betalt så det kanske stämmer att man har högre lönebudget i år, fast då endast räknat på grundserie...
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Skarin: Ja OM det inte redan är försent. Uppförsbacken o poäntappet i början kan ställa till mycket.

Men OM man ska se positivt i det hela så behöver vi ju bara vara bland dom åtta för att spela slutspel o där kan allt hända.
Det är tätt i ES just nu, (som tur är för oss just nu) vi har 2 poäng till Hv på 8:e platsen o 3 poäng till sista.

Men nu måste vi börja vinna 3 poängare. Luleå borta o LHC hemma innan uppehållet 6 pinnar där "Eureka"!
0 pinnar då är vi sist under uppehållet!

Under uppehållet tror jag att vi har minst 2 nyförvärv men det är ju bara vad jag tror.
Kommentera