1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582831 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1082808

Sv: Timrå IK är på väg ur elitserien, tack vare.....
Visst blir man smått irriterad när Timrå IK presterar en så här usel hockey i en sexpoängsmatch som kan äventyra föreningens framtid. Såg matchen på Canal+ och det kändes redan tidigt att det skulle gå åt skogen för oss.

Räknar från och med nu iskallt med att det blir kvalserien för vår del. Men det får vi fan i mig ta. TIK har som bekant inte täckt upp för de spelarförluster vi fick erfara tidigare i år. Då blir det så här. Inget mer med det.

Som Giffare inom fotbollens värld har man upplevt betydligt värre saker än så. Vi lever med kniven på strupen i varenda allsvensk match, vilket är alldeles förbannat jobbigt. Många gånger är vi helt uträknade, inte minst i år, men nu har vi oväntat nog givits en chans till en kvalplats. Jag har mina farhågor om att vi tyvärr inte lyckas gripa detta halmstrå, men innerst inne lever mina förhoppningar och drömmar sina egna liv.

Att gå från ett guldsatsande Timrå IK till ett lag som får kämpa för sin existens i högsta serien... Okej! Sånt är livet. Vi är fan inte bättre än så och det är bara att inse. Supporterskapet upphör inte för denna del. Visst känns det för jävligt att vi inte är mer stabila än så, men vad kan man göra? Vi supportrar har noll makt och är helt utlämnade till de beslut som tas högre upp i organisationen. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att förbli. Att skicka det ena hatinlägget efter det andra på HS är fullständigt meningslöst. Inte sant...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK är på väg ur elitserien, tack vare.....
DJ Hemp: Konstruktiv kritik eller hatinlägg tja för oss supporters är det nog bra att man kan göra sig av med lite agg och allmänt deppande skrivledes.
Så meningslöst kan det alltså inte vara...
Kommentera