1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581890 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083831

Sv: Här kommer floppen. Nu väntar jag på turnen och rivern...
lincoln:

Nu vill jag inte lyssna till nått mer snack om kritisk situation för Timrå, nu har vi nått botten nivån vilket kan betyda att vi bara kan ta oss uppför, vi ligger ju redan sist. Vi kan inte komma längre ner i bottenslammet, å de vore väll fan taskigare om det bara var några få omgångar kvar.
Vad skulle jag göra om jag vore ansvarig för det sportsliga i Timrå IK, svårt att veta då jag inte vet hur det är med likviditeten, för tyvärr är det den styr. Men samtidigt måste man riskera lite när man tappar placeringar, om inte man hänger på kan raset bli än värre och ingen vågar tro att ett kval är lätt fixat. Självklart måste föreningen se till vilka resurser som står till buds, men även om det finns slantar kan det vara svårt att hitta prima spelare just nu. Möjligen finns en del på andra sidan Atlanten, men har Linkan å c/o pejl på de uteslutna i NHL, någon ny Sloan vill vi inte ha hit.

I går var jag kritisk till ledningen för TIK, idag efter diverse utlåtanden så tror jag att man nu kommer göra allt för att komma några placeringar upp i tabellen. Att sparka Challe tror jag är fel, om inte nu spelarrådet har en avvikande ståndpunkt.

Nu laddar vi i tio dagar, sedan kör vi 5 segrar i rad, å hamnar i slutspel position, eller kanske som Challe skulle sagt, i vinnarhålet.

LYCK TILL
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Här kommer floppen. Nu väntar jag på turnen och rivern...
Abron:
2-3 matcher till med denna trupp och du kan ställa in dig på kvalserien,ny tränare eller nytt blod måste in,helst både och.
Finns inget go eller jävlar anama i detta lag alls,finns absolut inget som tyder på att spelet ska bli bättre.
Kommentera