1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582982 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083951

Sv: Det måste till en förändring och det nu.
Ice Tea: Håller med om det du skriver. Men det är mkt som inte funkar nu. Skulle man göra en fullständig lista över vad som inte är bra hos TIK idag så skulle det bli några A4. Orkar inte ens börja för att vara ärlig. Men vissa ledord borde följas:
* Kämpa
* Stolthet
* Inte vika ner sig
* Inte ge upp
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det måste till en förändring och det nu.
Hej!
Lider lika mycket som de flesta av HS-skribenterna. Instämmer med massor av recept på förändringar, men jag har inte läst något inlägg som verkligen har förstått djupet av krisen. Enskilda fel som spelare eller tränare gör har nu mindre betydelse för att få någon förändring,som kan vända Timrå IK. Sparka en back eller kicka en forward ger inte ett nytt "lag".
Nu är det förstås så att det inte går att skilja på sanningar, rykten och pessimistiska profetsior, men om hälften av dem har halvt rätt så är vägen tillbaka till en semifinalplats ändå mycket lång. Man bygger inte ett topplag på en säsong. Inte heller tar man sig ur en kris där olika delar av organisationen inte kan samarbeta för att de inte litar på varandra.
Tror ni att ett företag som Carnegi kommer ur krisen bara för att de skaffar en ny styrelse, ny VD och lånar lite pengar. Nej, massor AV ARBETE ÅTERSTÅR.
Det betyder alltså inte att det alltid är fel att bytta ut VD:n. Många i det gamla gänget eller styrelsen kan sakna kapacitet att förändra sin inställning och sitt agerande. På sätt och vis tycker jag synd om dem för att de har hamnat i en situation, som de inte behärskar. Bäst vore om de kunde flyttas utan att förlora ansiktet.
Omgivningen inklusive spelarnas syn på Timrå IK och hockeylaget dvs. VARUMÄRKET får inte skadas. Det som kan räddas, elitserieplatsen, måste räddas.
Sedan börjar arbetet för nästa finalplats.
MVh
Fair Play
Kommentera