1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581877 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1084274

Sv: Positivt, för oss som tror på en framtid
Kerstin_k: Jovisst tror jag inte på några av andras källor innan jag ser det på hemsidan heller men dock till skillnad från andra fall så har min finske kompis som jag har kontakt med berättat flera gånger om att Kontiola är på väg hem till Europa och eftersom han inte vill till Ryssland så vill han till Sverige eller Finland om han kommer tillbaks och han skall tydligen också vara kompis med Pyrölä och har vi tur så stämmer det-
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positivt, för oss som tror på en framtid
Mackelito: Att han är kompis med pyörälä är väl både bra och dåligt,bra för då kanske han kan tänka sig att spela här i år,dåligt för då sticker han nog tillsammans med pyörälä till våren.
Men han behövs för att slippa kvalserien.
Kommentera

Sv: Positivt, för oss som tror på en framtid
Mackelito: Ja, jag hoppas att det stämmer. Det skulle göra mig oerhört glad. Men då kan man ju fråga sig hur din finske kompis vet allt det här? Förmodligen genom att läsa på finska hockeyforum, och sanningshalten lär väl vara lika hög där som här. Eller hur?

Fast nu antar jag bara. Om det är en insatt källa så tänker jag nog förhålla mig tveksam ytterligare ett tag och om det stämmer så bugar och bockar jag mig för dig och din källa. Jag håller tummarna lite så där försiktigt och i smyg än så länge :)
Kommentera