1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582191 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1084577

Sv: Böter för Charles, ska supporterklubben starta en insamling?
Tikinmyheart:Vi från Frölundas håll har även vi varit helt idiotiska och betalat 20 000 spänn åt Michael Holmqvist för hans "båsslag" mot R Wallin. 20 000 spänn. Irriterande.

Jag tycker annars det är märkligt. Det känns mer som kutym att så fort en spelare eller ledare blir bötfällda så vips ska vi vanliga dödliga ställa upp med pengar - pengar som de som drabbats har relativt gott om.

Svarskommentarer

Sv: Böter för Charles, ska supporterklubben starta en insamling?
Dragan 2k: Kontentan av dessa insamlingar bidrar till att ”döda” ishockeyns domstol. Det ger sådana signaler som ”bötfäll ni, vi supportrar betalar”. VANSINNE!!!

Jag har ingen åsikt om böterna, men däremot hur han uppträder inför barn, supportrar och folk hemma i sofforna. Du har ett oerhört ansvar som ledare/spelare och då kan man inte vräka ur sig saker hur som helst.

Sv: Böter för Charles, ska supporterklubben starta en insamling?
Dragan 2k: Fast Holmqvist hade jag kunnat bidragit till också. Wallin förtjänade verkligen en propp.

Sv: Böter för Charles, ska supporterklubben starta en insamling?

Dragan 2k: Vansinne, kort och gott. Jag förstår inte varför vanliga supportrar ska gå man ur huse för att skramla ihop pengar till en tränare/spelare som gjort sig skyldig till en bot, helt enligt reglerna (som förstås kan tolkas olika). Den enda anledningen i så fall är att - i samlad trupp - visa sitt missnöje över ett beslut. Ogillar man ett beslut eller en regeltolkning finns andra, mycket bättre vägar att gå.

Summan låter hög, samtidigt tycker jag att den är rimlig utifrån vad en spelare/tränare tjänar i elitserien idag. Värre för en vanlig "dödlig" att få en fartbot på ett par tusenlappar än att en tränare får 10 lök för något.

Nej, stötta laget gör jag på andra sätt än att skänka pengar till någon (avsett vem det är) som man kan tycka blivit orättvist behandlad.