1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582158 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1088129

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
Bigthelin: Vi har vår alldeles egna VM-målvakt!

Södertäljesupportrarna var mest pinsam. Stor humor när en av snubbarna kastade en snus mot sittplats varpå han vänder sig mot matchvärdarna och påpekar att sittplats minnsan pekar finger åt dom. Matchvärden säger till sittplatspubliken med en yvig gest. Och töntigast av dom alla var snubben i röd tröja och mössa. Stort SSK!

Fy fan vad skönt med seger!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
Kerstin_k: När i princip hela den tillresta SSK-klacken kom in strax före första nedsläpp så kändes det i luften att det skulle bli någon form av tumult.
Kan inte begripa varför de som var mest störiga ikväll inte blev avvisade från arenan. Som sagt, pinsamt uppförande av SSK-support.

Men tyvär visade det sig även vara personer på sittplats som inte kunde låta bli att späda på en redan väldigt spänd situation.
Såg dock inte vad som hände innan. Bara att vissa "Kringlor" blev jävligt irriterade och pekade emot sittplats där en person i Timråtröja viftade med armarna. Ett mycket onödigt påhitt av denne.. men den slängda snusen var ändå i det fallet snäppet värre. När det börjar flyga materiella saker mellan fansen så har det gått över gränsen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
Kerstin_k: Han är inte ett dugg bättre i målet nu än vad han var för en månad seden.
Däremot så har backspelet vuxit en klass. "Backe" behöver inte spela back längre.
Kommentera

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
Kerstin_k: Jo dessa pinsamma aspackade och lättöverviktiga supportrarna skämde verkligen ut sig där... Och den personen dom kastade snus på råkar vara en vän till mig, han är Brynäs supporter så ni såg han säkert när Brynäs gjorde 2-1, han hade väl fått i sig några öl för mycket och skrickit något när dom var mest förbannade...

Men detta var en superb dag, underbart att skåda Timrå's nyfunna försvar och jag måste säga att Håkan Bogg ej syns i några poäng sammanhang, men herregud vilken smart och rent center skicklig spelare det är..

Solen skiner på oss imorgon!! ha det gott
Kommentera